9 C
Tarragona
dilluns 11 de desembre del 2017 | 21:40
Portada Història Palmarès i xifres

Palmarès i xifres

Palmarès

Copa Catalunya (3)

2007/08, 2011/12, 2016/17

Sots-campionats de Segona A (2)

1946/47, 2005/06

Campionats de Tercera (7)

1944/45, 1954/55, 1960/61, 1965/66, 1966/67, 1971/72, 1977/78

Copa de la Lliga de Segona B (1)

1983/84

Campionats de Segona B (2)

1996/97, 2014/15

Campionats de Catalunya de Segona categoria (1)

1926/27

Rècords i xifres

Individuals

Jugador amb més partits jugats
Santiago Coch Castillo (528 partits, 470 de lliga i 58 de Copa)

Màxim golejador
Valero Serer (181 gols en 328 partits jugats)

Màxim golejador en un partit
Valero Serer (5 gols contra l’Igualada el 21/01/1962)

Golejador amb més hat-tricks
Rafel Grau, 9 hat-tricks

Jugador amb més targetes
Santiago Coch Castillo (140 targetes en 470 partits de lliga)

Col·lectius

Màxima victòria
8-2, Nàstic-Barakaldo el 05/01/1947

Màxima derrota
10-1, Barça-Nàstic el 11/09/1949

Millor assistència al Nou Estadi
16.000 espectadors (Nàstic-Betis, 25/11/1973)

En portada

Aburjania podria tornar al Nàstic durant el mercat hivernal

Segons publica el Diari Més en l'edició digital d'aquest dilluns, el migcampista Giorgi Aburjania podria estar en la òrbita del Nàstic per aquest mercat...

Més notícies