Nou Estadi

Dades

Nom: Nou Estadi
Adreça: Partida Budallera, s/n
Propietari: Ajuntament de Tarragona
Capacitat: 14.591 espectadors
Dimensions: 102×68 metres
Inauguració: 2 de febrer del 1972

Història

El Nou Estadi és l’estadi del Nàstic. Situat al barri tarragoní de la Vall de l’Arrabassada, és el cinquè estadi en capacitat de Catalunya amb 14.591 seients.

Es va inagurar al 1972 amb un partit contra el FC Barcelona. Per alhesores, comptava amb una capacitat inicial de 18.000 espectadors repartits en tres graderies simples i una tribuna coberta de dos pisos, tot envoltant un camp de 105×67 metres.

Evolució en imatges

Plànol

Com arribar-hi

Situat a l’est de la ciutat, el Nou Estadi està perfectament comunicat amb les principals carreteres que travessen Tarragona (A-7 i AP-7/E-90).

La opció més fàcil si veniu en cotxe és agafar la sortida 1164 (Via Augusta/Nàstic) de l’autovia A-7, que travessa la ciutat pel nord.

L’estació de tren de Tarragona es troba a 40 minuts a peu del Nou Estadi i a 15 minuts en cotxe. La Via Augusta us portarà al camp.
Si veniu en AVE heu de saber que l’estació Camp de Tarragona es troba al municipi de La Secuita, a 20 minuts de l’estadi en cotxe.

A 14 minuts en cotxe també trobareu l’aeroport de Reus, i a menys d’una hora l’aeroport internacional de Barcelona-El Prat.

Zones d’aparcament

Cronologia