Carta a Josema

Hi ha jugadors que parlen massa. N’hi ha d’altres en canvi que no obren la boca per a pràcticament res. Les declaracions de Josema durant el postpartit d’ahir són un clar exemple que a vegades més val tancar la boca i no dir ni ase. I més quan ets un “nouvingut” que en un parell de mesos haurà marxat deixant més pena que glòria a la Budallera. Em sembla tota una falta de respecte per la seva part. Evidentment que són professionals i se’ls hi paga per això. Només faltaria. També és cert que no sempre es pot guanyar i que en una lliga com la nostra diversos equips necessàriament han de descendir. És esport, no ho oblidem mai. Però que tu, precissament tu, Josema, critiquis a una afició que ha patit tant durants els últims tres anys em sembla innecessari i frega la insolència. A tu, com a la resta dels teus companys se us pagarà al final de mes una nòmina que molts voldríem. Si la pilota no entra no passa res. No sou herois, ni molt menys. Et recordo que la teva feina és córrer amb pantalons curts darrere d’una pilota. La humanitat no depèn dels futbolistes. Et felicito per haver arribat a jugar al futbol professional. Segurament molts aficionats critiquen en excès a l’equip. Jo sóc el primer que es posa les mans al cap al llegir cert grup de Facebook. Tothom en aquest pais en sap de futbol i tothom ho faria millor. La realitat és una altra malauradament. Però Josema, les teves paraules d’ahir no tenen sentit ni lògica. No guanyes res pronunciant-les, i el que és més important, l’equip se’n veu perjudicat. I és que Josema, per molt que ens pesi, a hores d’ara formes part d’un equip, que vés per on, es va fundar més de 100 anys abans que tu nasquessis. Tant de bo arribis a llegir aquestes línies. Que tinguis bon estiu.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...