El migcampista va entrar a la infermeria aquesta setmana per una lesió muscular al bessó dret

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada al Nuevo Los Cármenes. 18 jugadors formen part d’aquesta convocatòria a la qual ha pogut entrar-hi Thiouné que aquesta setmana patia una lesió muscular al bessó dret.

Els jugadors que no visitaran Granada són Fali, per acumulació de targetes grogues, Javi Márquez, Ramiro Guerra, Iván López i Sebas Coris per lesió i tampoc ho faran Barrada, Cotán, Bernard Sun i Brugui per decisió tècnica.

Així doncs, la convocatòria de 18 jugadors està formada per Becerra i Bernabé com a porters; els defensors Josema, Mikel, Noguera, Djetei, Salva, Pipa, Abraham i Pol Valentín; els migcampistes Thiouné, Palanca, Imanol i Viti; i els atacants Uche, Sadik, Kanté i Luis Suárez.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...