El Nàstic viatja a Granada per intentar recuperar les bones sensacions perdudes en els darrers desplaçaments.

Guanyar per no perdre la dignitat

El Gimnàstic de Tarragona visitarà diumenge a partir de les 18:00 hores al Granada CF, en un encontre on els locals es juguen les posicions d’ascens i on els tarragonins, amb peu i tres quarts a la Segona Divisió B, buscarà donar la sorpresa enfront un dels rivals més exigents de la categoria.

Uns precedents dispars

Catalans i andalusos es van veure les cares el 10 de març del passat any, data on els granes s’imposaren per la mínima amb gol d’Omar Perdomo. Per trobar un altre enfrontament a terres granadines hem de recular a l’any 2010, on els locals golejaren per sis gols a un.

L’enèsima alineació

Enrique Martín es veurà obligat a refer la defensa i el mig del camp. Fali per sanció, Javi Márquez, Ramiro Guerra i Sebas Coris per lesió seran baixa per aquest duel. Iván López, tot i no aparèixer al comunicat mèdic emès pel club, té pocs números per entrar a la convocatòria. El migcampista senegalès Ousseynou Thiouné, tot i aparéixer en el mencionat comunicat mèdic, finalment ha entrat a la llista de divuit convocats emesa pel club i apunta a la titularitat. Abdelaziz Barrada, apartat pel club, Antonio Cotán i Brugui, per decisió tècnica són els homes descartats per viatjar a Granada amb la resta dels seus companys. D’aquesta manera el navarrès podria alinear d’inici a Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Mikel Villanueva, Fabián Noguera, Pipa, Abraham Minero, Viti, Imanol, Thiouné, Luis Suárez i Ikechukwu Uche.

Una oportunitat d’or

El rival dels granes, el Granada CF, vol aprofitar la visita del Nàstic per endur-se uns tres punts que pressionin a l’Albacete, el seu màxim rival per l’ascens directe. Els andalusos són actualment el conjunt amb menys gols encaixats del campionat i, tot i les baixes de Fran Rico i Álex Martínez per lesió i Montoro i Pozo per sanció, podrà alinear un dels onzes més temibles de la categoria. L’entrenador dels andalusos, Diego Martínez tindrà els dubtes fins a últim moment de Víctor Díaz i Antonio Puertas, els quals no han entrenat amb normalitat aquesta setmana. Amb un clar 4-2-3-1, els locals podrien sortir d’inici amb Rui Silva, Bernardo, Martínez, Germán, Quini, Azeez, Fede San Emeterio, Vadillo, Dani Ojeda, Ramos i Rodrigo.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor César Soto Grado, del col·legi de La Rioja. Aquesta temporada ha xiulat l’empat a un del Nàstic a Riazor davant el Deportivo de la Corunya.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...