El tècnic grana ha qüestionat la planificació esportiva del club però assegura que confia en els seus jugadors i aniran fins al final

Enrique Martín: “No és molt normal que un equip tingui onze cedits”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores Nuevo Los Cármenes contra el Granada. El tècnic navarrès és conscient que la situació és complicada i que l’equip no pot deixar escapar cap punt més si vol romandre a la categoria de plata del futbol estatal. Martín també ha qüestionat la planificació esportiva del Nàstic, comentant que “no és molt normal que un equip tingui onze cedits”.

Nous director esportiu i entrenador: “No em molesta. El club entén que ha d’actuar així i jo estic centrat en la meva feina i ja sabeu com opinió l’aquí i ara. Ho visc amb molta naturalitat, sense cap inconvenient. Escoltes i ja està, no dones més importància”.

Els rumors de l’any següent distreuen l’equip?: “Jo intento que la plantilla s’aïlli de l’entorn i se centri en el que realment ens estem jugant i aquesta és la meva feina, la resta no és controlable i no li dono més importància”.

Sense marge: “Sí, hem de seguir competint i fins a l’última hora no hem d’abaixar els braços. El Granada és un equip que està jugant-se l’ascens però en el futbol passen coses i hem de competir i per tant no anem entregats ni molt menys, anem a competir i fer les coses bé. A veure si som capaços de treure els tres punts i fer un bon partit”.

Decidir l’onze en funció del contracte del jugador: “Jo en aquest moment no penso més que en el que veig. Ja hi haurà un altre moment de profunditzar en un altre moment. No és molt normal que un equip tingui 11 jugadors cedits, no? Això comporta una sèrie de handicaps inconscients però jo no valoro qui té contracte o qui està cedit. Em guio pels entrenaments. Després a final de temporada un amb un anàlisis més profund doncs jutjaré una situació que hagi passat però ara no reparo absolutament res, tots treballen bé”.

Jugarà Becerra?: “Sí. Clar que jugarà, no pot fer-ho? Igual que Bernabé. No he de donar cap justificació a ningú. Això és el món professional. Una altra cosa és que portes endins parli amb ells. Quan va jugar Bernabé, Becerra va estirar del carro com no ho havia vist mai a algú que no juga i que va ser apartat d’alguna manera sense cap justificació per això crec que s’ho mereix. Tinc molta confiança amb tots dos i feia molt de temps que no tenia dues persones i dos professionals que es portessin tant bé i tiressin tant de l’equip com ells dos”.

Tenir tants cedits pot perjudicar?: “No anem amb aquest temor. No pensem en el què passarà. Si tu puges a un cotxe que va molt ràpid, no pots anar pensant que si punxes una roda te’n vas al barranc. Quan puges al cotxe i condueixes tu jo no et puc dir ni et diré no corris tant, para, ves a poc a poc. Assumeixo el risc i vaig amb tu al cotxe. No pensem, l’únic que volem es guanyar els tres punts de cada partit. Tots entrenen bé, són bons nois i tinc molta confiança en ells tot i que siguin cedits”.

La baixa de Fali: “Hi haurà canvis de jugadors i de sistema potser tant bé. Tots els sistemes són bons i al final són els jugadors els que el fan bo o dolent. Hem fet bones coses de cinc i de quatre. L’important és que l’equip tingui la mentalitat i actitud guanyadora, una cosa que no hem tingut fora de casa”.

T’agradaria seguir a Tarragona?: “Però si ja dieu que hi ha entrenador, ho tinc fotut. Sabeu que jo estic aquí encantat, treballant a gust, no tinc cap problema, l’únic handicap és que els partits fora de casa han sigut horribles. A casa portem una temporada prou bona, els últims quatre partits hem guanyat dos, empatat un i perdut un altre, únicament ens han marcat un gol. Realment no està malament, de dotze punts n’hem tret 7 però on l’hem pifiat és fora. Però el futbol diu que el que no has fet en un any ho pots fer en quinze dies”.

El camí d’Enrique: “Està sent una experiència impressionant i apassionant perquè van fluint una sèrie de circumstàncies que són noves i això és bonic. Tot el que m’ha passat ho tinc al meu llibre, no penseu que ho tinc aparcat i l’experiència és bona, apassionant. La veritat que està bé. El Nàstic serà una altra experiència gran, apassionant  i bona. L’únic que em retrec és que fora de casa no hem donat amb aquella tecla que ens donés quatre o cinc punts”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...