Els pocs que es salven

Després d’aquesta temporada per oblidar a Can Nàstic estarem gairebé tots d’acord en que cal fer una neteja total, almenys de plantilla. Els jugadors d’aquesta temporada han embrutat l’escut que portaven durant gran part de la temporada. És cert que des del mercat d’hivern les actuacions de l’equip han millorat però han seguit deixant molt que desitjar. Al meu club només hi vull jugadors que sentin l’escut i que es deixin la pell en cada partit. Ja no es tracta de si són millors o pitjors, es tracta de ser més o menys professionals, encara més en categoríes tant igualades com Segona i Segona “B”, el nostre destí.

Crec que els tres que han de seguir vestint la samarreta grana la temporada vinent sí o sí són Salva Ferrer, Bernabé i Viti. Han demostrat sentir els colors més que ningú aquesta temporada i per tant crec que són els que més mereixen defensar aquest escut, ja que ho faran amb més orgull que ningú. També hi ha altres jugadors que han demostrat la seva professionalitat com Kanté, Luis Suárez, Abraham Minero, Imanol, Thioune, etc. Segur que m’en deixo algun que altre. Aquests, a més a més, disposen d’una experiència superior a la dels esmentats anteriorment, fet que ens pot ser de gran ajuda en una competició com la que jugarem a partir de l’agost.

Temporada per oblidar a Tarragona. Esperem començar amb bon peu la propera i tornar el més aviat possible al lloc que ens mereixem. Però una cosa tinc clara: només ho aconseguirem amb gent amb compromís, amor pel seu ofici i professionalitat, és a dir, com els jugadors amb els que vam retornar al lloc que ens mereixiem ara farà quatre anys.

 

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...