El Nàstic suma un punt insuficient donada la situació de l'equip. El partit ha estat insípid, amb poques ocasions i bones defenses

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna a ser bona a casa, però els resultats no arriben. La situació obliga a començar a donar per dolents els empats. Només queda fer el que deia Luis Aragonés. Guanyar, guanyar i tornar a guanyar. Aquesta és la única via que té el Nàstic per aconseguir la salvació.

Enrique havia de tocar alguna cosa respecte l’anterior partit a Almería. La imatge va ser dolenta i s’havia de trobar solucions des d’un principi. Els tres gols encaixats  han fet que una d’aquestes hagi estat a la porteria. Becerra ha tornat a ser titular des feia ja uns quants mesos en lloc de Bernabé, que no presentava cap lesió i ha estat a la banqueta. També ha entrat en l’onze inicial Ramiro Guerra, qui ja està recuperat de la lesió que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc. Ha entrat per Palanca, que tampoc està lesionat i, com Bernabé, esperava el seu torn a la banqueta que finalment no ha arribat.

Foto: LaLiga.es

L’Sporting ha sortit disposat a menjar-se al Nàstic. Han imposat un molt bon ritme al principi del partit que s’ha mantingut en gairebé tota la primera meitat. La banda esquerra, amb Ivi com a protagonista, i les pilotes llargues a Alegría i Djurdjevic han estat els recursos que més ha utilitzat l’equip visitant per començar el partit. Tot i això, aquests arribades no han posat en molts problemes a Becerra. Només un xut fluix i ras d’Ivi ha provocat al porter del Nàstic a intervenir. Un dels factors que ha permès que el resultat al descans fos de 0-0 han estat els defenses. Avui sí que han fet un bon paper Mikel, Fali i Noguera. Poderosos per dalt i ràpids al tall en les últimes passades de l’Sporting.

El Nàstic ha reaccionat amb dues ocasions clares, que han estat els dos únics xuts a porta de la primera meitat. La primera l’ha tingut Suárez, que després d’una relliscada del central Peybernes, ha xutat des de dins de l’àrea amb rosca. La pilota l’ha desviada lleugerament Mariño, però l’àrbitre no ha senyalat córner, el que ha fet que el Nou Estadi comences a perdre la paciència amb ell.  Un quart d’hora després, Ramiro Guerra, qui ha quallat un bon partit en el dia que tornava, ha disparat des de la frontal amb força, però li ha sortit massa centrat.

Mala entrada al Nou Estadi

La situació de l’equip i el mal temps han fet que avui el Nàstic registres una de les pitjors entrades dels últims anys. L’equip venia de perdre amb una imatge molt dolenta i, juntament amb la pluja que queia avui sobre la ciutat de Tarragona han fet que només s’ajuntessin 3.112 persones al camp. Tribuna era la part que més bon aspecte presentava pel simple fet d’estar al sostre.

Foto: Joan Mercadé

La segona meitat ha estat calcada a la primera. Domini del Nàstic amb la pilota i molt poc en atac de l’Sporting. Tan sols arribades al contraatac que no han posat en perill a Becerra. L’únic remat a porta dels visitants ha estat un cop de cap fluix de Cofie que el porter no ha tingut problemes en aturar.

Pel Nàstic, les arribades han estat majors a l’àrea rival, però els xuts a porta han estat menys. Només un tan sols començar la segona meitat. Qui ha rematat ha estat Uche, però ho ha fet molt centrat i no ha obligat a Mariño a lluir-se. L’altra arribada que ha tingut el Nàstic en la segona meitat ha estat un xut de Suárez que ha marxat molt per sobre de la porteria.

Foto: LaLiga.es

Ha estat una segona meitat on no ha passat res més. Molt avorrida i amb el Nàstic que donava per bo un empat quan el que s’havia de fer és guanyar. Becerra tardava en treure de porteria i els defenses no enviaven les pilotes a l’àrea, fet que el Nou estadi no compartia i expressava la seva disconformitat. En els tres minuts d’afegit, els grana no han arribat ni una sola vegada a porteria quan s’havia de marcar per guanyar. És més, l’Sporting ha tingut l’ocasió de poder marcar, però el desencert d’Alegría ho ha evitat.

Un nou empat que no serveix per a res. La imatge ha estat millor que la de la setmana passada, però els resultats no arriben i la situació cada vegada és més complicada. La gent del Nàstic ja no hi creu, i motius no els falten. No guanyen a casa, ni guanyen fora. La salvació es retalla un punt gràcies a la derrota del Lugo, però si l’Extremadura guanya el seu partit, s’ampliarà fins als 11 punts la ja gairebé impossible salvació.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic: Becerra; Pipa, Mikel Villanueva, Fali, Noguera, Abraham; Thioune, Ramiro (Javi Márquez, min. 62), Imanol; Uche (Sadik, min. 85), L. Suárez (Kanté, min. 77)

Sporting: Mariño; Geraldes, Peybernes, Babin, Canella; Mendez (Cristian, min. , Cofie, Traver (Pérez, min. 82), Ivi (Carmona, min. 60); Alegría, Djurdjevic

Àrbitre: De la Fuente Ramos Amonestats Pels locals: Mikel Villanueva (min. 25), Fali (min. 41), Javi Márquez (min. 90) Pels visitants: Ivi (min. 50)

Resultat: –

Incidències: Partit corresponent a la jornada 35 de La Liga 123 disputat al Nou Estadi davant de 3.112 espectadors

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...