El Nàstic rep la visita de l'Sporting de Gijón (dissabte, 18:00 hores), en un partit marcat per la recent destitució d'Arnal Llibert i el procés disciplinari obert a Abdelaziz Barrada.

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari que els permeti enganxar-se al playoff d’ascens, en un partit marcat pel procés disciplinari obert a Abdelaziz Barrada i a la recent destitució d’Arnal Llibert com a director esportiu de l’entitat tarragonina.

Partits sense grisos

Els duels entre ambdós equips han destacat per la seva contundència. Dels cinc darrers encontres disputats al Nou Estadi, el Nàstic ha obtingut un balanç de dos victòries, un empat i dues derrotes. Cal destacar que les desfetes davant els asturians s’han vist reflectides en dues golejades per zero gols a quatre, produint-se la darrera d’elles en l’última visita dels de Mareo a terres tarragonines.

Disponibilitat pràcticament absoluta

Per aquest xoc Enrique Martín podrà comptar amb gairebé la totalitat de la plantilla llevat de Sebas Coris lesionat i Abdelaziz Barrada, sancionat per l’entitat, al qual el club li està buscant una sortida a conseqüència de la seva presumpta falta d’implicació amb l’equip.

D’aquesta manera el navarrès podria alinear d’inici un onze format per Bernabé Barragán, Fabián Noguera, Fali, Mikel Villanueva, Pipa, Abraham Minero, Viti, Ousseynou Thiouné, Imanol García, Luis Suárez i Ikechukwu Uche.

L’Sporting, set partits sense perdre

El rival dels granes, l’Sporting de Gijón, porta set partits consecutius sense conèixer la derrota. El canvi a la banqueta i les incorporacions durant el passat mercat d’hivern han renovat els ànims a una plantilla que s’ha mostrat molt irregular al llarg del present campionat.

L’esmentat canvi d’ocupant a la banqueta i la notable temporada del davanter Uros Djurdjevic, que amb deu gols s’ha convertit en l’home més perillós del pròxim rival del Nàstic, han permès a l’afició del Molinón somiar amb un ascens absolutament necessari per a l’entitat asturiana.

El lateral Francisco Molinero, per sanció, no podrà disputar el partit. L’extrem Aitor García, recentment incorporat a l’entitat i home clau en els últims partits disputats, s’ha  lesionat durant la darrera setmana i és baixa pràcticament segura. L’entrenador del quadre asturià haurà de confeccionar doncs una banda esquerra inèdita a causa de l’allau de baixes que pateixen els de Mareo.

Partint d’un sistema 4-4-2 José Alberto podria alinear d’inici a Diego Mariño, Geraldes, Peybemes, Babin, Roberto Canella, Nacho Méndez, Ivi López, Álvaro Traver, Álex Alegría i  Djurdjevic.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Óliver de la Fuente Ramos, del col·legi de Castella i Lleó. Aquesta temporada ha xiulat només un encontre al Nàstic, el de la jornada 6 a l’Estadi Municipal de Reus, amb el resultat final d’empat a un.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...