Repartint Teletacs als davanters contraris

Aprofitant aquell rampell poètic de la gent del marxandatge del Nàstic que catalogava el color de la nova samarreta com a “blau mediterrani”, jo aprofitaria el segon terme per dir que l’altre dia el centre de la defensa grana va ser com anar amb el Teletac per l’autopista del Mediterrani: un passin i vegin amb totes les lletres.

Una setmana més anem amb…bé, com anem tota la lliga. Va, que si aquell perd i nosaltres guanyem, que si ens posem a tres, a cinc, a set…en fi, que ja hem gastat tots el models d’Audi i ja estem a 10 punts.

Tot i tenir cinc partits a casa, encara que em sap greu dir-ho, fem més olor a 2ªB que altra cosa. No donem la sensació de poder salvar el vaixell per molt que remem. Fem aigua pertot arreu. Si al darrere fem regals amb llacet, al mig del camp no hi ha cap jugador que es posi l’equip a sobre i doni criteri, passades en condicions i pausa a l’equip quan convé i al davant no fem un gol ni de rebot, doncs estem on estem per mèrits propis, no hi ha més.

Un Almería que venia sense guanyar en les darreres cinc setmanes i au! Ens en clava tres com el dia del Zaragoza, dues sortides importantíssimes on hem sortit escaldats de valent i, seguint la línia tàctica de Martín, sense anar a cremar totes les veles: o sigui, amb tota l’artilleria al davant. S’ha capficat en fer servir l’home que té més criteri de la zona davantera tenint-lo a la banqueta. I després, quan per desgràcia venen ja mal dades i pinten bastos, treure’l. Kanté ha d’estar al camp sí o sí, no és un jugador del perfil d’Alvarito Rey, David Querol o si m’apures de Jean-Luc Assoubre, jugadors de tipus revulsiu que el Nàstic ha fet servir en les darreres temporades. Encara que Martín diu que està obert a totes les disposicions tàctiques, aquesta de tenir al camp d’inici a Kanté, Uche i Suárez no la contempla gaire. Bé, sí! Quan ja anem palmant cosa fina llavors desperta, tard i malament.

Proper partit contra l’Sporting de Gijón, que ve amb ganes de seguir sumant i tenir la possibilitat de lluitar pels llocs capdavanters amb un equip fet a base de talonari. No ens enganyem, que ha tingut una temporada amb forces alts i baixos però ara, que és quan es juguen les garrofes, està jugant molt bé.

Serà un partit on la nostra defensa haurà d’estar moltíssim més atenta que a Zaragoza o Almería, ja que ens pot caure la del pop si ens encantem.

Djurdjevic, Álex Alegría, Ivi, Álvaro Jiménez, Pablo Pérez, Blackman i Carmona…artilleria de la bona on escollir i remenar.

Veurem com reacciona l’afició grana. Una nova derrota seria terrible. A vegades sembla que aquí “El vaixell s’enfonsa i segueixen tocant els violins”, com em deia un amic l’altre dia. Res a veure amb la reacció, per exemple, de la gent del Córdoba o Zaragoza aquest cap de setmana, mostrant clarament el seu malestar amb l’equip i els directius.

Això és una bassa d’oli. Aquí no passa res…ah, sí! Per activa i per passiva deute zero, no sigui cas que se’ns oblidi. Crec que fer una crítica constructiva i amb educació tothom l’ha d’acceptar, i aquí a nivell esportiu portem tres anys desastrosos i això sembla que molta gent no ho veu o mira cap a un altre costat.

En fi, a pel tres punts per seguir vius una jornada més, no queda altra.

Vinga família, molt bona Setmana Santa! Ànims a tothom!

Fins el proper dimarts, una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...