Resums dels partits de la 34ª jornada a Segona

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l’Osasuna d’Arrasate com a líder de la categoria i amb l’entrada novament de l’Albacete a la zona d’ascens, directe sent els dos equips perseguits pel Granada, el Cádiz i el Mallorca de Vicente Moreno i deixant enrere a equips com el Málaga i el Deportivo, que no viuen les seves millors jornades com equips de la Segona Divisió.

A la part baixa de la taula classificatòria, Córdoba i Nàstic queden del tot sentenciats després de les seves derrotes, podent entreveure així que la lluita per la salvació es decidirà entre l’Extremadura, el Tenerife, el Zaragoza, el Numancia i el Rayo Majadahonda.

Sporting 1-0 Granada

Asturians i andalusos obririen la jornada 34 a l’estadi d’El Molinón Enrique Castro Quini, on el conjunt de José Alberto s’emportaria el matx als minuts inicials amb el gol de Djurdjevic, que donaria la victòria a l’Sporting per tal de col·locar-se a 3 punts de la zona de play-off. Després de la derrota a terres asturianes, el Granada surt de la zona d’ascens directe, quedant empatat a punts amb l’Albacete (segon classificat i a 6 punts del líder Osasuna).

Málaga 1-2 Extremadura

L’Extremadura aconseguira doblegar al Málaga a La Rosaleda, sentenciant amb la derrota del conjunt boquerón a l’entrenador José Ramón López Muñiz. El conjunt d’Almendralejo s’avançaria amb el gol de Lolo González al minut 32, arribant amb avantatge al descans. Al 50 el Málaga prendria la iniciativa i Blanco Leschuk aconseguiria empatar el partit, que s’acabaria enduent finalment l’Extremadura amb el gol de Pardo al minut 75 i que deixava als extremenys a 1 punt de la salvació, mentre que el Málaga es col·loca a 6 punts de l’ascens directe.

Osasuna 2-1 Deportivo

José Luis Martí s’estrenaria com a tècnic del conjunt gallec amb una derrota enfront el líder a l’estadi d’El Sadar. El Deportivo s’avançaria primer gràcies al gol de Quique González al minut 10. El doblet posterior de Rubén Garcia capgiraria el marcador i donaria els 3 punts a Osasuna, que es col·loca líder de la categoria a 6 punts del tercer classificat. Després de la derrota, el Deportivo surt de la zona de play-off i queda a 1 punt d’ella.

Rayo Majadahonda 1-3 Tenerife

El Tenerife aconseguiria una vital victòria al Cerro del Espino de cara a la salvació enfront un rival directe com ho és el Rayo Majadahona d’Iriondo que, tot i perdre, s’avançaria primer al marcador amb el gol d’Iza al minut 2 de partit. Tot i el gol local, el Tenerife aconseguiria remuntar el partit amb els gols de Nano, Jorge Saénz i Malbasic i aconseguir així 3 punts per col·locar als canaris a 4 punts del descens, a l’igual que el Rayo Majadahonda després de la derrota.

Albacete 1-1 Elche

Albacete i Elche empatarien a l’estadi Carlos Belmonte en un partit on els manxecs s’avançarien al minut 50 gràcies al gol d’Eugeni Valderrama, fins que a 7 minuts pel final del partit Carlos Castro aconseguiria el gol de l’empat, repartint un punt per ambdós equips. Per part de l’Albacete, el punt fa col·locar a l’equip de Ramís a la zona d’ascens directe mentre que l’Elche es col·loca a 9 punts del play-off d’ascens.

Numancia 1-1 Mallorca

El Mallorca de Vicente Moreno aconseguiria un punt in-extremis a l’estadi de Los Pajaritos enfront un Numancia que s’acosta perillosament a la zona de descens. Els de Soria s’avançarien primer al marcador amb el gol en pròpia porta del jugador del conjunt balear Joan Sastre al minut 7, però a poc per a la finalització del partit Salva Sevilla aconseguiria empatar el partit col·locant al conjunt illenc a 6 punts de l’ascens directe. El Numancia, per la seva part, es situa a 4 punts del descens.

Córdoba 0-4 Lugo

El Lugo de Monteagudo golejaria al Córdoba en un partit important per ambdós equips de cara a les aspiracions de seguir una temporada més al futbol professional. Els gols d’Escriche, Lazo, Cristian Herrera i Tete Morente sentenciarien de manera gairebé definitiva al Córdoba, que es veu cada cop més a a prop de la Segona B estant a 11 punts de la salvació. Per part del Lugo, el conjunt gallec es col·loca a 1 punt de la zona de descens després de la vital victòria a terres de l’antic califat.

Las Palmas 0-3 Cádiz

El Cádiz golejaria a Las Palmas de Pepe Mel amb un hat-trick de Darwin Machís davant d’un Nauzet Pérez que sortiria en substitució de Raúl Fernández degut a una lesió. Després de la victòria a terres canàries, el conjunt gadità es col·loca quart classificat a 5 punts de l’ascens directe mentre que la UD Las Palmas es situa a 7 punts de la zona de descens.

Zaragoza 0-2 Alcorcón

L’Alcorcón de Parralo tornaria somriure amb una nova victòria enfront el Zaragoza a l’estadi de La Romareda per tal de mirar cap a la zona alta de la taula classificatòria. Un doblet de Juan Muñoz faria somiar al conjunt alfarrero en un possible play-off, el qual està actualment a 8 punts. Per una altra banda, el Zaragoza es col·loca a 2 punts per sobre del descens.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...