La solitud d’Abraham Minero

Abraham Minero porta el braçalet de capità. I no és casualitat. Després de l’èxode de futbolistes que va viure l’entitat tarragonina el passat mercat d’hivern Abraham Minero restà impassible. El de Granollers s’ha convertit en un dels líders del vestuari. Portaveu en les derrotes i molt crític amb la situació de l’equip, el “22” grana s’ha convertit per mèrits propis en un dels futbolistes més estimats per la parròquia tarragonina.

Fora de l’estima que els aficionats puguin tenir, el fet és que Abraham Minero no ha tingut competència estable en els esquemes de Gordillo i posteriorment Enrique Martín. Ja sigui en un esquema de dos o tres centrals el veterà futbolista ha demostrat fiabilitat i sobretot equilibri a cada sistema en el que ha jugat.

Dotat de bona sortida de pilota gràcies a la seva tècnica i amb un peu esquerre molt fiable a l’hora de centrar pilotes el català és sinònim de perill cada vegada que trepitja els tres quarts de camp rival. Malgrat no disposar del físic del seu company a l’altra cantó de la gespa, Pipa, la seva capacitat per conduir l’esfèrica i associar-se amb els migcampistes de la plantilla allibera i permet descansar a la rereguarda del Nàstic.

Primer Javi Jiménez i després Brugui de forma esporàdica han intentat fer-se sense èxit amb el lloc d’Abraham Minero a l’onze tarragoní. Tot i la seva edat  Abraham Minero ha demostrat amb Enrique Martín que és un jugador més que vàlid per ocupar la posició de carriler.

Davant l’Almería vam observar com una magnífica centrada seva a punt va estar de ser rematada pel nigerià Ikechukwu Uche, en una de les poques oportunitats que gaudí el Club Gimnàstic al llarg de l’encontre.

L’únic però del defensa grana surt a la llum quan aquest abandona a la desesperada la seva posició per intentar estirar els seus. Aquest fet sumat a la feblesa de la defensa del Nàstic en les pilotes horitzontals acaba sovint amb un adversari rematant la pilota al fons de la porteria defensada per Bernabé Barragán. Álvaro Giménez i l’Almería malauradament són un exemple recent d’aquest nefast bagatge.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...