I si premem resset?

Hem de reiniciar l’aparell. Aquest Nàstic definitivament ha mort. La derrota a Almeria certifica un descens que s’olorava des de feia mesos. Els granes van caure derrotats en un partit que, no ens enganyem, van passar de puntetes. El resultat però és massa càstig per un equip que tot i no merèixer la victòria tampoc hauria d’haver encaixat tants gols com reflexa el marcador. No tenim projecte esportiu. Repassem un cop més la llista dels darrers entrenadors: Vicente Moreno, Juan Merino, Nano Rivas, Lluís Carreras, Rodri, Nano Rivas novament, Gordillo i Enrique Martín Monreal.

M’és estrany i sincerament em fa vergonya que per repassar els entrenadors dels darrers tres anys hagi de fer memòria. Aquest fet denota una manca de planificació desesperant. Porto tota la temporada criticant la feina feta per Arnal Llibert, però no ens enganyem, el problema té més arrel que un simple treballador.

Pensem: a què juga el Nàstic? Quin model de club volem? I la directiva? Fa setmanes que ningú de la cúpula dóna la cara. I no, no em val baixar al vestuari a posar les piles als jugadors. A mi el que em val és fer crítica, ser humil i reconèixer que les coses s’han fet malament durant les darreres temporades.

Això però no succeirà. És només una sensació meva, però crec que ens vendran el descens amb el cap d’algú culpant-lo exclusivament a ell. I no oblidem que tot i que la secretaria tècnica té  gran part de la culpa, el denominador comú d’aquests últims anys és el mateix. Tampoc oblidem que aquest denominador comú també ha viscut l’època recent més gloriosa del club.

Espero una disculpa per part del club. Una disculpa que englobi a tots els aficionats, a tota la ciutat de Tarragona. Hem fet el ridícul. Una temporada desastrosa, per oblidar. Però clar, si demanar explicacions és massa imagini vostè què significaria demanar la dimissió d’algú. I no, no parlo només esportivament. L’entitat necessita una profunda renovació. Però aquest és un tema que prefereixo tocar quan acabi la temporada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...