L’1×1 de l’Almería-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 34 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (6): Superat. Tot i no veure gaires aproximacions dels jugadors de l’Almería, les poques vegades que aquests arribaren la pilota acabà al fons de la xarxa. Una vegada més la defensa grana no l’ajudà.

Fabián Noguera (4): Gris. L’argentí no va saber allunyar el perill en forma de joc aeri que va proposar l’Almería. Es va mostrar erràtic en la passada.

Fali (4): Simple. El central del Nàstic no es va complicar l’existència amb l’esfèrica als peus. D’altra banda va abusar del joc directe. Es va retirar lesionat.

Mikel Villanueva (4): Nerviós. El veneçolà disputà un partit en la tònica dels seus companys. Va mostrar feblesa en el joc aeri.

Abraham Minero (6): Atlètic. El de Granollers va exhibir un gran estat de forma físic. Correcte en defensa tot i concedir espais i voluntariós en atac.

Pipa (4): Imprecís. Un cop més el jugador cedit per l’Espanyol va voler aportar en atac però s’equivocà en l’elecció de la jugada. 

Miguel Palanca (4): Solitari. El poc joc terrestre exhibit pels granes el va perjudicar. Necessita més acompanyants que vulguin la pilota. 

Ousseynou Thiouné (4): Invisible. El senegalès va passar amb més pena que glòria sobre la gespa del coliseu andalús. El nul joc de mig del camp dels homes de Martín provocà que el “5” grana corregués sense sentit.

Imanol García (6): Bomber. El navarrès és l’encarregat d’apagar tots els focs que s’encenen sobre la gespa. Tot i la seva voluntat l’escenari el va superar a causa de l’ineficàcia dels seus companys.

Ikechukwu Uche (4): Descendent. El nigerià anà de més a menys durant l’encontre. La seva sola presència no fou suficient per intimidar la defensa rival.

Luis Suárez (5): Lent. El colombià es va veure mermat físicament per la lesió que arrossegava durant la setmana. 

José Kanté (4): Insuficient. Malgrat provocar una targeta groga al porter rival, el número 11 del Nàstic no va saber exercir de referència atacant. 

Cotán (4): Fred. Sense pes en el partit, vist l’estil de joc dels granes ningú va entendre la seva entrada al camp.

Salva Ferrer (5): Víctima. El canterà entrà en joc amb el partit setenciat. Els seus minuts foren una anècdota. A les acaballes del xoc va estavellar una pilota al travesser.

Enrique Martín (2): Fos. Sense idees i sense capacitat de maniobra el navarrès va veure com els seus perdien un altre partit sense generar pràcticament res.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...