Un Nàstic amb il·lusió renovada buscarà una victòria davant un equip amb pràcticament res en joc.

Seguir somiant

Després de la bona imatge mostrada davant el Numancia, el Gimnàstic de Tarragona viatja a Almería per enfrontar-se al conjunt andalús dissabte a partir de les 18:00 hores.

Màxima igualtat

El Nàstic trepitjarà la gespa de l’Estadio de los Juegos del Mediterráneo amb l’optimisme renovat després del darrer triomf i sabedor de la màxima igualtat en els enfrontaments entre ambdós equips a terres andaluses. Dues victòries per cada equip i dos empats en els últims sis encontres entre les dues esquadres conformen una estadística que els homes d’Enrique Martín buscaran desequilibrar.

Dubtes existencials

Per aquest encontre el tècnic navarrès no podrà comptar amb Viti i Fali, ambdós lesionats, tot i aquest darrer ha entrat a la convocatòria de dinou homes que ha presentat Enrique Martín aquest mateix divendres. Malgrat aquest fet no es descarta que el “4” grana sigui finalment l’home descartat pel navarrès. Sebas Coris, Javi Márquez, Iván López i Ramiro Guerra també causaran baixa una setmana més. Abdelaziz Barrada per decisió tècnica torna a caure de la convocotària. Per la seva part, el colombià Luis Suárez va rebre un cop durant l’entrenament del passat dimecres i serà dubte fins a última hora. Tot fa indicar que el jugador cedit pel Watford podrà ser part de l’onze inicial, tot i que de confirmar-se la seva absència, José Kanté té tots els números per suplir al “26” en l’equip d’inici tarragoní. Salva Ferrer i Mohammed Djetei es disputaran la plaça vacant a l’eix de la defensa.

D’aquesta manera Enrique Martín podria fer saltar a la gespa a Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Fabián Noguera, Mikel Villanueva, Pipa, Abraham Minero, Imanol García, Ousseynou Thiouné, Miguel Palanca, Luis Suárez i Ikechukwu Uche.

Un rival tocat

Per la seva part, la UD Almería es troba en un estat de crisi després de no aconseguir cap victòria en els darrers cinc partits. Desens a la taula i a vuit punts del playoff d’ascens, aspirar a Primera Divisió sembla una utopia, però els andalusos  lluny de relaxar-se s’aferraran davant els granes a un dels últims claus que li resten per intentar obrar el seu particular miracle.

Per aquest matx Fran Fernández no disposa de baixes notables i podria alinear un onze format per René, Romera, Owona, Juan Fernández, Iván Martos, César de la Hoz, Eteki, Corpas, Narváez, Juan Carlos i Álvaro Giménez.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Víctor Areces Franco, del col·legi asturià. Aquesta temporada ha xiulat un únic partit al Nàstic, la derrota al Nou Estadi davant el Deportivo de la Corunya.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...