Kanté, Uche i Suárez

A aquestes altures només ens queda guanyar. Ja no tenim res a perdre. I hem de fer molts gols si volem aconseguir la salvació, ja que ho hem de guanyar pràcticament tot. Uche ha demostrat que té gol. Luis Suárez, que fa el que vol amb la defensa rival. Kanté, el més llest, no només té gol sinó que també els sap donar mig fets. Una davantera amb els tres es compenetra excel·lentment per aconseguir el que més ha mancat a Tarragona aquest any, el gol.

Si fos Enrique Martín, a més de no jugar a la defensiva quan només et queda sumar en cada jornada, faria jugar als tres davanters alhora, de titulars, en cada un dels partits que queden. Crec que és l’única solució per superar el problema de la sequera golejadora. Això, amb la defensa sòlida i el mig del camp fent la seva feina, pot ser el punt de partida d’una salvació històrica.

De totes maneres, i encara que ens costi, toquem de peus a terra. Segueix sent complicat, tot i la victòria davant el Numància. Però a més dels tres punts, el que podem extreure positivament del partit de diumenge és que vam veure un Nàstic capaç de marcar, d’aguantar el resultat, de contenir els atacs rivals, i fins i tot de sentenciar, encara que una mica tard i patint com sempre.

Ara cal pensar en el proper partit. Com diría el Cholo, ‘partido a partido’, sense pensar més enllà d’Almeria. I a guanyar. Si tornem amb la victòria, la sobredosis de positivitat i de motivació tant dins al vestuari com entre l’afició pot fer que això realment sigui possible.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...