El tècnic grana creu que la seva pretemporada va acabar el dia de Saragossa i que ara es troben en un campionat de 10 jornades

Enrique Martín: “L’equip ha d’acumular set victòries seguides”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest dissabte a les 18 hores al Estadio de los Juegos Mediterráneos contra l’Almería. El tècnic navarrès ha argumentat que amb el partit de Numancia va començar la seva lliga, un campionat de 10 jornades en el qual ja han sumat la primera victòria. Per a Enrique Martín, tot el que han disputat des del 28 d’octubre fins l’1 d’abril ha estat la seva pretemporada.

Les baixes: “Demà veurem com està Fali, Viti i Luis Suárez i decidirem. Encara no podem aventurar-nos”.

L’onze de dissabte: “L’altre dia van haver-hi coses que no van funcionar, el que passa que quan es guanya sembla que tot vaig bé. Potser sí que farem alguna variació respecte el dia de Numancia però no gaires”.

Guanyar fora de casa: “Diria que la pretemporada la vam acabar a Saragossa i la temporada real va començar faltant 10 partits. Aquest equip res té a veure amb l’anterior. Ara amb un trajecte de dos mesos no té res a veure, és tot nou, és una competició nova i obviem el que ha succeït fins a Saragossa. Hem jugat la primera jornada de 10 i l’hem guanyat. Ara anem a per la segona i ens és igual que sigui fora que a casa”.

Luis Suárez: “Té un cop fort però crec i espero que estigui i sinó doncs ja posarem un altre”.

Dues victòries seguides: “L’equip no n’ha d’acumular dues, n’ha de fer set de seguides. Quan començarà? Doncs no ho sé, tenim una possibilitat a Almería i anirem a per ella però hem de guanyar tots els partits, no cal pensar molt”.

L’Almería: “Ells són un equip professional que està fent una temporada magnífica i tenen matemàticament les seves possibilitats de posar-se al play off, potser ho tenen llunyà però estan en la mateixa situació que nosaltres per salvar-nos. Per tant, no espero un equip relaxat, l’espero intens, com està sent durant tota la lliga. No espero un partit còmode, crec que haurem de lluitar molt davant un rival intens. Aquí vam empatar i a veure si som capaços de guanyar allà”.

Kanté: “De moment tenim els quatre davanters i he d’anar rotant, ara s’ha colat Uche i després potser cau Luis o Uche i entra Kanté, el més important és que tothom estigui bé perquè aquest final de temporada serà molt intens i els necessitarem a tots. No es tracta de jugar partits complets sinó que quan un surti la seva aportació sigui positiva. Tothom s’ha de sentir important perquè els necessitarem a tots”.

Portar la intensitat de casa al camp rival: “Torno a repetir que no miro cap enrere, després del dia del Numancia som un equip nou, han sigut dos mesos de pretemporada i res té a veure aquest equip amb el que hem vist fins ara. Ara vull que aquest equip sigui així a casa i fora. La intensitat de l’altre dia ha de ser millorada a Almeria i cada dia més, volem ser campions d’aquesta lliga de 10 jornades, no pensem en baixar”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...