Javi Márquez podria entrar a la convocatòria

Fali i Viti són baixa per enfrontar-se a l’Almería

Enrique Martín no podrà comptar per aquest cap de setmana amb dos jugadors importants en el seu esquema, Fali i Viti. El migcampista valencià, que aquesta temporada està actuant de central, no s’ha perdut cap partit, excepte els que estava sancionat i lesionat.

Fali va haver d’abandonar l’últim partit abans d’hora, amb molèsties físiques. El club ha fet públic aquest dimecres que el valencià té una elongació del bíceps femoral dret i la seva evolució marcarà la incorporació al grup. Com és costum, des del club no posen una data a la seva tornada però de ben segur que aquest cap de setmana haurà d’animar als seus companys des de casa.

El segon jugador que no podrà jugar aquest dissabte contra l’Almeria és Viti. El migcampista no ha jugat tant com Fali però sempre que ho fa enamora a l’afició i a Enrique Martín, sens dubte, és una altra de les peces importants d’aquesta temporada. El jove migcampista pateix una lesió de grau I del vast intermedi dret i, de moment, necessitarà una setmana per veure com evoluciona la lesió.

El tècnic navarrès tampoc podrà comptar amb Ramiro Guerra, Iván López ni Sebas Coris que encara estan recuperant-se de les seves respectives lesions. És per això que a l’eix de la defensa sembla que tornarà Salva Ferrer, de fet va ser ell qui va substituir a Fali contra el Numancia el diumenge passat. Al mig del camp, Cotán sembla que té tots els números per formar trivot amb Thioune i Imanol. Una bona notícia per a Enrique Martín és que Javi Márquez ja no figura a la llista de lesionats i podria entrar a la convocatòria per aquest cap de setmana.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...