Si lluites pots perdre, si no lluites estàs perdut

Aquest era el missatge retolat al bus del Numancia i del que els jugadors del Nàstic haurien de prendre bona nota.

Després de dues jornades marcades per derrotes doloroses, una nova alegria arriba a la família grana. Com que guanyem pocs partits no hi estem acostumats, per desgràcia. La veritat és que les victòries les gaudim a fons; pels negativistes aquesta victòria és allargar l’agonia (consideren que el Nàstic ja és equip de Segona B) i pels positius, en els que m’incloc (tot i que cada vegada aquest ideari se’m fa més difícil de seguir), és una victòria de les deu finals que ens quedaven. Ara són nou jornades on cada partit és a vida o mort, no queda altra. A la que ens encantem ja podem donar per finiquitada la temporada.

La lliga comença a trencar-se en tres grups: un primer format pels favorits pel play-off, un segon on estarien els equips situats en terra de ningú i que segons com vagi poden ser jutges (tant pel equips per pujar com pels de baixar), i un tercer format pels de la zona de descens directe i els que estan ara mateix entre el llindar del bé i del mal i que, si s’adormen, tenen tots els números per caure també al pou.
En definitiva, tant per baix com per dalt ens esperen nou jornades de traca i mocador. Sóc un romàntic de la Segona Divisió. Com m’agrada aquesta lliga, què voleu que us digui.

Del partit davant el Numancia cal destacar la sortida del Nàstic, amb el golet matiner d’en “cucurutxu” Uche (com carinyosament l’anomenen a la zona de Preferent). Sembla que el nigerià sols el tenim per sortir els darrers partits de lliga, que allà és on li podem treure més suc. La resta de la temporada…sense comentaris.
Per fi es van tirar corners en condicions, feina que va fer molt bé Palanca. I és que no aprofitem prou les torres que tenim, rellamp!

Tot i això encara hi ha coses que no entenc de Martín, com és el fet que Kanté estigui novament a la banqueta. És el jugador més determinant i el que té més clares les idees de cara a barraca, coi! Jo vull tota l’artilleria al camp. De Luis Suárez què dir, bon partit del colombià en la pressió i en les ajudes, però això no treu que si jo fos el míster el tindria tota la setmana fent un contra un davant el porter. Mare de Déu les dues que va fallar! I no és la primera vegada que veiem això. Possiblement si definís millor Suárez no estaria al Nàstic.

Seguim pendents de com evoluciona la possible lesió de Fali. Amb el valencià no es poden fer prediccions, està fet d’una altra pasta. Aquest és capaç de sortir amb crosses al camp.
Vam fer “rosquilla” a la porteria, cosa que sempre esta bé i reforça l’estat d’ànim de la part del darrera de l’equip. Ah! I per fi també la sort ens va fer costat amb el “xurro” de penal que va llançar David Rodríguez; dels pitjors llançaments que recordo des de fa anys al Nou Estadi.

Proper rival l’Almería, equip que porta tres empats i una derrota en aquestes quatre darreres jornades. Equip que per pressupost i jugadors hauria d’estar molt més amunt, on trobem a dos ex Nàstic com Nano i Rocha. Està situat en desena posició, en terra de ningú. O sigui que veurem com esta el tema, però aquests equips en les darreres jornades són tota una sorpresa…ja m’enteneu, oi?
Cal rascar punts sí o sí, que després ve l’Sporting a casa i aquest sí que s’està jugant les garrofes per pujar i no estarà per tonteries.

Com a cada jornada, tots pendents de quina sorpresa ens presentarà Martín. Esperem que almenys es vegi el mateix esperit i actitud que en aquest darrer partit, que si surten com el dia del Zaragoza, per molt que ho vulgui redecorar Martín després a la roda de premsa (de vegades penso que he vist un altre partit) la gent ja en va plena, i palmar després a casa davant l’Sporting pot ser ja el pas definitiu a Segona B. Cal sumar una segona victòria seguida d’una punyetera vegada. Quin Nàstic veurem? Chi lo sa?

Vinga família, ens veiem el proper dimarts, esperem que amb tres puntets al sarronet. Malgrat tot, ara i sempre…fins al final, força Nàstic!

Una abraçada a tots i a totes.

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...