El tècnic grana veu accions positives del partit contra el Zaragoza i segueix creient en la permanència

Enrique Martín: “El nostre equip fa tantes coses bones com la resta per guanyar”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge contra  a les 18 hores al Nou Estadi contra el Numancia, però ha acabat parlant més del partit que va fer el seu equip contra el Real Zaragoza, un enfrontament que va deixar els ànims molt tocats a tothom, excepte a Enrique que segueix confiant en el seu equip i valora les coses bones que van fer els seus jugadors durant el partit, “que no van ser poques”.

Falta d’actitud en l’últim partit: “Res d’això. El que no puc permetre és que al meu equip li diguin que no hagi tingut actitud, vam fallar no vam estar encertats però aquí es diuen massa coses a la lleugera. L’equip va tenir actitud i puc demostrar que l’equip a Saragossa ha fet moltes coses bones i puc ensenyar-ho en un vídeo, ja n’hi ha prou. Jo respecto l’opinió de la gent però si us plau, permeti’m que jo opini diferent. Després del primer gol vam tenir nosaltres una altra ocasió, vam donar 12 passades seguides sense que cap rival toqués la pilota. He de defensar al meu equip sempre, i mai hi ha falta d’actitud”.

El Nàstic de diumenge: “Espero un equip amb bona disposició i amb més encert tant ofensiva com un defensivament. Això és el que espero perquè els nois tenen una disposició bàrbara. Els partits no són ni bons ni dolents, són. Hi ha observadors que els hi agrada més i que els hi agrada menys. Però clar si ho volem portat tot al negatiu doncs mira, jo no vaig en aquesta dinàmica”.

El miracle: “La idea és aconseguir-ho i lluitarem per això fins al darrer partit de lliga. No hi ha més que anar partit a partit i treballar i a partir d’aquí respectar l’opinió de tot el món. En aquesta societat el 80% dels pensaments són negatius, anem a viure del moment i a treballar el moment i després ja veurem que passa durant la temporada. Estem on estem però tenim força per a lluitar fins a l’últim partit. Aquestes situacions no em sorprenen perquè l’entorn és molt negatiu però no només aquí, a Pamplona també em va passar. Hem de veure que l’equip fa moltes coses bones però evidentment estem on estem perquè no hem fet tot el que havíem de fer”.

Les paraules d’Abraham: “Penso que estava en calent i va vomitar. Però jo he demostrat a la plantilla la quantitat de coses bones que va fer l’equip a la Romareda. Una altra cosa és quan estàs calent i estàs amb la negativitat. Sota el meu punt de vista hi va haver compromís. Ell sap perfectament que l’equip té compromís i potser en aquell partit, en alguna jugada, potser va detectar això, però cadascú es manifesta i jo no dono més importància a cap valoració. L’únic que vull és que la resta vegin les coses bones que fem, no només tot el dolent. Perquè no podem mantenir-nos, perquè no podem guanyar. Tot el que hagi passat fins ahir ja no importa res. Qui em diu que d’aquí en endavant no ho podrem fer, jo crec que en el meu equip. En els partits passa el mateix que en una pel·lícula, a algú li pot agradar molt i a l’altre potser només una part. Què és un partit dolent? No guanyar? Els jugadors en un tant per cent bastant elevat del partit van saber interpretar el que l’entrenador volia i us puc posar un vídeo on veureu la quantitat de coses els jugadors van fer seguint el model de joc. Òbviament no pots imposar el model de joc durant tots els minuts. El nostre equip fa tantes coses bones com els altres per guanyar però en l’aspecte defensiu està costant ser més contundents, no dic que no i això és el que treballem però no em negueu coses que fa l’equip. A la primera part tenim tres ocasions de gol i a la segona el porter va fer dues intervencions molt bones. No pot ser que un gol ens faci tenir un mal inici, vam estar a punt d’empatar però al final ells van encertar més que nosaltres”.

La línia a seguir és la de Saragossa: “Hem de donar continuïtat a les coses bones que vam fer a Saragossa i donar-li la dosis d’intensitat que requereix el moment perquè es va escurçant el trajecte i hem de tirar-ho endavant”.

Esgotament de jugar tantes finals: “Potser s’ha pensat massa en aquest aspecte. Jo crec que no cal pensar tant en finals però a vegades no és el mateix dir tinc un problemes que una circumstància adversa. Tenim l’oportunitat de lluitar fins l’últim dia per estar entre els 40 principals, pel club, pels futbolistes i per la ciutat”.

L’aspecte mental: “Intentem explicar que, tot i els errors en defensa, també hi ha moments d’encert i això ho vam veure als vídeos. Intento ensenyar-los perquè al final ho portin a terme. Davant hi ha un equip amb un porter i una defensa que intenten no encaixar i no és fàcil. Intentem millorar, de fer bé als futbolistes i millorar individual i col·lectivament”.

Canvi de sistema i/o jugadors: “Viti té molèsties musculars que no sé si el deixaran jugar. Pot ser que fem alguna variació per algun jugador que no venia jugant, algun canvi segur que hi haurà”.

La xerrada al descans del partit contra el Zaragoza: “Vaig dir que el primer partit de 45 minuts el vam perdre 3-0 i no hi ha res a arreglar però ens queda un segon partit amb el mateix temps que encara podem guanyar així que els vaig convidar a guanyar el segon temps i aquesta va ser la màxima”.

El vestuari: “És el primer interessat en tenir resultats i així donar una alegria a l’afició és lògic. Els més fotuts som nosaltres que volem guanyar però estem animats i il·lusionats i lluitarem del primer a l’últim minut, a veure si tenim més encert”.

Barrada: “Ell està fent treball extra, segueix entrenant amb nosaltres però de moment no estarà pel diumenge. Ja veurem com evoluciona la història però és un més”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...