Anem de cul

Quan tot pot anar malament, simplement succeeix. El partit del Nàstic davant el Málaga n’és un clar exemple. Els granes foren superiors davant un rival confeccionat per ascendir. Els tarragonins gaudiren d’ocasions per emportar-se els tres punts. Finalment però, un rebot amb la part posterior de la cuixa d’Imanol Garcia (el cul, vaja) va acabar de matar a uns jugadors que aquesta vegada si competiren més que dignament.

Necessitem un miracle per mantenir la categoria. Un miracle que però, crec que no arribarà. Si la balança ha de caure d’un costat aquesta sempre ho farà del cantó on no hi sigui el Nàstic. És una vertadera llàstima que aquest equip es trobi en aquesta situació. Qui sap què hauria passat si Enrique Martín hagués tingut aquest equip des d’inicis de campionat. No vull semblar repetitiu, però no entenc què fa encara Arnal Llibert al club. La seva feina ha estat més que mediocre. Els resultats dels “seus” futbolistes donen la raó als seus detractors. Podem debatre si Ramiro Guerra havia o no ser titular, si Martín ha de donar més minuts a futbolistes com Palanca o Barrada, però mai podrem discutir que el senyor Llibert i el president Andreu són dos dels principals responsables de la caòtica situació esportiva del club. El primera ha demostrat no tenir a dia d’avui la visió necessària per fer un equip amb el poc pressupost del que disposen els tarragonins. El segon però, tot i ser un excel·lent gestor econòmic (a base de vendre peces clau del club, és clar), no ha aconseguit mantenir-se al marge de la parcel·la esportiva. Va apostar per Lluís Carreras quan la direcció esportiva no el volia, i a dia d’avui vol tenir més mà en una parcel·la on possiblement ell no hauria d’actuar. La separació de poders de l’entitat tarragonina brilla per la seva absència. Espero que la temporada vinent el club es replantegi quin model de club i d’equip vol tenir. La ciutat de Tarragona mereix tenir un equip a la lliga de futbol de futbol professional.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...