Resums dels partits de la 30ª jornada a Segona

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d’ascens directe, perseguits per l’Albacete després de la victòria enfront l’Extremadura i pel Deportivo. D’altra banda trobem que el Mallorca de Vicente Moreno entra a la zona de promoció d’ascens després de la victòria a Gran Canaria.

A la zona baixa trobem que tant Extremadura com Córdoba i Nàstic no han aconseguit puntuar aquesta jornada, quedant les seves opcions de salvació cada cop més lluny.

Per part del Zaragoza, Miguel Linares es va estrenar amb el conjunt aragonès a l’estadi de La Romareda en la victòria davant l’Elche, complint així el seu somni de marcar davant l’afició de l’equip dels seus amors.

Albacete 1-0 Extremadura

L’Albacete aconseguiria una important victòria al Carlos Belmonte de cara a l’ascens directe enfront l’Extremadura. El partit no es decidiria fins al final, quan Eugeni Valderrama marcaria un golàs al minut 89 per donar els 3 punts als manxecs per tal de col·locar-se a 4 punts de la zona d’ascens directe. L’Extremadura segueix en zona de descens a 5 punts de la salvació.

Cádiz 1-1 Lugo

El Lugo s’emportaria un important punt del Ramón de Carranza enfront un Cádiz que salvaria el partit gràcies a una obra mestra de Manu Vallejo. Els gallecs s’avançarien primer amb el gol de l’ex jugador grana Manu Barreiro al minut 64. Però 4 minuts més tard, un golàs amb túnel inclós del ja internacional amb la selecció absoluta Manu Vallejo posaria les taules al marcador i deixaria un punt insuficient al Cádiz, que surt de la zona de play-off, i un punt al Lugo per col·locar-se a 5 punts del descens.

Alcorcón 1-1 Tenerife

L’Alcorcón de Parralo tornaria a deixar-se punts davant de la seva afició davant d’un Tenerife que segueix en hores baixes. Els madrilenys prendrien l’iniciativa i al minut 30 Esteban Burgos marcaria de penal a favor de l’Alcorcón per arribar amb avantatge al descans. Finalment, Nano Mesa marcaria l’empat al minut 77 per donar un punt als insulars, que segueixen a 6 punts del descens. Per una altra banda l’Alcorcón es col·loca a 5 punts de la zona de play-off.

Zaragoza 1-0 Elche

La Romareda tornaria a somriure 6 jornades després amb la victòria del Zaragoza enfront l’Elche de Pacheta. El gol del partit el marcaria Miguel Linares al minut 5 de partit, deixant així el marcador fins al final del duel i donant 3 punts al conjunt aragonès, que el col·loca actualment a 7 punts del descens mentre que l’Elche es posa a 9 punts de la mateixa zona.

Córdoba 1-2 Sporting

L’Sporting esgotaria la paciència de l’estadi d’El Arcángel després d’aconseguir els 3 punts enfront un Córdoba en hores baixes i amb la moral pel terra després de la dolorosa derrota davant l’equip roig-i-blanc. Tot i perdre, el conjunt califa s’avançaria al marcador amb el gol de Carrillo al minut 30, però els gols de Peybernes al minut 38 i de Carmona al 81 capgirarien el marcador i donarien els 3 punts a un Sporting que està a 6 punts de la zona de play-off. Per la seva part, el Córdoba es col·loca cuer a 10 de la salvació.

Almería 0-0 Granada

Almería i Granada empatarien a zero en el derbi andalús de la jornada 30 en un partit amb aspiracions per part d’ambdós equips d’estar a la part més alta de la taula classificatòria. Per part de l’Almería, l’empat li serveix per estar a 4 punts de la zona de promoció d’ascens mentre que el Granada segueix a la zona d’ascens directe a 3 punts del líder de la categoria.

Osasuna 3-0 Rayo Majadahonda

Osasuna golejaria al Rayo Majadahonda a l’estadi d’El Sadar per consolidar-se cada cop més com a líder de la segona divisió. Els gol de Juan Villar, Unai Garcia i Brandom Thomas donarien els 3 punts a un Osasuna que es col·loca a líder i a 7 punts del tercer classificat, mentre que el Rayo Majadahonda després de la derrota es situa a 6 punts de la zona de descens.

Las Palmas 1-2 Mallorca

Pepe Mel encaixaria la seva primera derrota com entrenador de la UD Las Palma enfront un Mallorca que després de la victòria a terres canàries es col·loca en zona de play-off. El conjunt canari s’avançaria primer gràcies al gol de Rafa Mir al minut 8, però els gols de Budimir al 18 i de Raillo al 76 donarien els 3 punts als balears, que es col·loquen dintre de la zona de promoció mentre que els canaris es s’allunyen a 7 punts del play-off.

Numancia 1-1 Málaga

El Málaga aconseguiria un empat a Soria enfront un Numancia que no aconsegueix arrancar del tot en el que va de temporada. Els d’Artiz López Garai s’avançarien al marcador amb el gol de Diamanka al minut 40 de partit, arribant així amb avantatge al descans. L’alegria soriana no duraria gaire ja que al 49 de Ricca marcaria l’empat pels malaguenys, donant un punt insuficient als andalusos i que els col·loca a 6 punts de l’ascens directe. El Numancia segueix mirant de ben a prop la zona de descens, estant a 9 punts d’ella.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...