Sense notícies de Barrada

La derrota del Nàstic al Tartiere deixa moltes conclusions. Per una part, l’equip va saber sofrir i aguantar les envestides rivals amb dignitat. Els granes no quallaren un bon partit, però aquesta vegada si, van saber competir fins gairebé al final. Els errors propis compten, i aquesta temporada l’excés d’ells ens està costant masses disgustos. Ens hem acostumat a ells. És trist però és així. Perdem sovint per demèrits propis malgrat els nostres rivals en general busquin més la victòria que nosaltres.

Som estàtics, lents i sense capacitat imaginativa. Tot i que Enrique Martín ha aconseguit armar un conjunt compacte i en moltes estones competitiu, la manca d’imaginació dels seus futbolistes a la zona de tres quarts facilitat la tasca rival i provoca que, sovint, l’equip s’encalli en aquestes alçades del camp i abusi del joc directe. No oblidem que el futbol, tot i executar-se amb els peus, es juga amb el cap. Ramiro Guerra i Abdelaziz Barrada són dos futbolistes que haurien de donar un pas endavant en aquesta situació. Les lesions d’un, i la manca de confiança i estat de forma físic de l’altre fan que el tècnic navarrès prescindeixi d’ells setmana rere setmana.

És cert que en el sistema de tres centrals potser ells no hi tenen cabuda, però potser, i només potser, Enrique Martín ha de variar la pissarra. Si no és d’inici, almenys durant la disputa dels encontres. Els seus necessiten creativitat, l’equip demana que s’oxigeni el joc. Els carrilers necessiten algú que generi més atenció dels rivals. Ara hem trobat a José Kanté. Potser valdria que rodegéssim a l’11 amb futbolistes capaços de filtrar passades i jugar entre línies correctament.

De la defensa millor ni en parlem, i és que aquesta línia va demostrar novament que és la més fràgil de la categoria. Dues accions aïllades van esmicolar les esperances de salvació del Club Gimnàstic.

Ara no tenim res a perdre i molt a guanyar. Serem capaços d’aprofitar-ho?

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...