Els grana han tingut ocasions per poder endur-se els tres punts, però dos errors en defensa enfonsen a l'equip

La defensa condemna al Nàstic (2-0)

La defensa ha quedat retratada en el dia d’avui. Dos errors clars de marcatge, sobretot amb Noguera com a protagonista, enfonsen al Nàstic més en la classificació. L’equip havia de donar la cara contra l’Oviedo donat que la jornada no ha acompanyat. Quan l’atac ha estat bé, amb ocasions i podent marcar en dues ocasions que la pilota ha donat al pal, la defensa ha estat el punt negre del Nàstic. Quan no és una cosa és l’altre, i això agafa un color poc agradable a la vista.

Els onze escollits han estat els mateixos que contra l’Albacete. L’únic que canvia és l’entrada de Cotán en lloc de Thioune, que no podia jugar per sanció. Aquesta alineació havia donat fruits contra l’Albacete, però avui a Oviedo no ha estat el cas.

El locals han començat el partit més endollats que el Nàstic. Barcenas i Saul Berjón han tingut molt de protagonisme per les bandes i l’Oviedo ha dominat en els primers moments de partit. Al Nàstic li ha costat centrar-se. L’Oviedo era el dominadors sense acabar de tancar les jugades.

Foto: LaLiga.es

Quan l’Oviedo estava dominant i semblava que el millor que li podia passar al Nàstic era el descans, els grana han despertat amb dues ocasions clares. El primer en rematar ha estat Suárez, que des de la frontal ha engaltat un xut que ha fet lluir a Champagne. En el servei de córner, Fali ha rematat i el seu cop de cap ha sortit a prop del pal.

Una primera meitat amb poques ocasions i que l’empat era el resultat perfecte. Barcenas ha portat de corcoll a la defensa grana, la pitjor de la temporada. Villanueva ha estat lent, Fali no s’ha imposat i Noguera molt desencertat.

Mal inici i primer gol

El segon temps ha començat igual. L’Oviedo ha sabut sortir de nou endollat i oblidant-se del final de la primera meitat. Joselu ha estat una molèstia, movent-se entre els defenses i tenint ocasions per marcar el gol que desfés la igualtat. Aquest ha arribat al minut 54, amb un remat del davanter de l’Oviedo que ha deixat retratada a la defensa del Nàstic. Noguera s’ha adormit i Joselu se li ha avançat amb molta facilitat.

Foto: LaLiga.es

De nou tocava remuntar i intentar sumar almenys un empat, que en aquell moment sabria a or. L’Oviedo no s’ha tirat enrere i ha tingut més d’una ocasió per firmar la sentencia abans de temps. Una contra de tres davanters contra dos defenses del Nàstic ha estat la més clara. Joselu s’ha equivocat i no li ha donat a Barcenas, que possiblement estava amb fora de joc.

Foto: LaLiga.es

Resposta grana insuficient

El Nàstic també ha reaccionat, una mica tard. Primer ha estat Imanol amb un xut des de la frontal de l’àrea que Champagne, que ha firmat un molt bon partit, ha desviat a córner. Aquesta pilota ha tocat la part alta del travesser després de que el porter la toqués. De nou el travesser ha estat protagonista quan el córner ha propiciat un remat de Noguera que ha topat a la fusta superior de la porteria.

Les ocasions estaven arribant, però avui la defensa ha condemnat al Nàstic. De nou un desajust defensiu ha fet que Bolaño rematés sol una falta lateral. De nou era Noguera el qui perdia la marca i just darrera seu el central de l’Oviedo no ha tingut resistència per rematar a gol. Era la sentència a un partit bo en atac, amb arribades i ocasions, però molt dolent al darrere.

Els grana no han tingut resposta al cop dur que ha suposat el segon gol local. Resultat que enfonsa una mica més al Nàstic i que llença a l’Oviedo per la lluita per l’ascens. La jornada no ha acompanyat i ara la salvació és a vuit punts. El Nàstic sembla que està remant per morir a la vora. Lluitant per una cosa que cada cop sembla més impossible. Quan falla l’atac, la defensa està millor, però quan l’atac està bé, la defensa no dona la cara. Desequilibris per un equip que poc a poc s’està trencant.

FITXA TÈCNICA

Oviedo: Champagne; Carlos, Alanís, Bolaño; Mossa, Folch, Javi Muñoz, Viti (Johanesson, min. 56); Berjón (Hernández, min. 86), Joselu, Barcenas (Ibra, min. 78)

Gimnàstic: Barragán; Pipa, Mikel, Fali, Noguera, Abraham (Brugui, min. 87); Cotán (Sadik, min. 61), Viti, Imanol; Kanté (Uche, min. 84), L. Suárez

Àrbitre: Pizarro V Amonestats Pels locals: Viti (min. 51)Pels visitants: Villanueva (min. 41), Fali (min. 45)

Resultat: 1-0, Joselu (min. 54); 2-0, Bolaño (min. 80)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 de la Liga 123 disputat al Carlos Tartiere.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...