Els tarragonins viatgen a terres asturianes per intentar sumar els tres punts.

Toca emmudir les gaites

Amb la convicció de veure com les bones actuacions sobre la gespa tenen els seus fruits a la classificació el Gimnàstic de Tarragona viatja a Oviedo amb l’esperança d’obtenir una victòria que faci somiar una setmana més amb una hipotètica permanència.

La cara i la creu

Malgrat les bones sensacions generades durant els darrers partits, el balanç del club grana a Oviedo no és precisament plat de bon gust. Dels darrers dotze enfrontaments entre ambdós equips, en vuit ocasions la balança ha caigut del cantó local. Dos empats i només dues victòries completen una estadística que els homes d’Enrique Martín buscaran trencar. Per trobar la darrera victòria del Nàstic al Carlos Tartiere hem de viatjar fins a la temporada 2001-2002, on els granes s’imposaren per zero gols a dos. Ángel Cuéllar i Dani Martín foren els autors dels gols de la victòria tarragonina.

Enrique Martín i el record del seu debut

Precisament davant els asturians el tècnic navarrès va debutar a la banqueta tarragonina. En aquella ocasió, un gol sobre la botzina de Raul Albentosa va provocar el deliri del Nou Estadi.

Per aquest encontre el tècnic navarrès no podrà disposar amb Ousseynou Thiouné, sancionat per acumulació de targetes, ni amb Javi Márquez i Sebas Coris, ambdós lesionats. El cas de Sebas Coris és preocupant i és que el jugador nascut a Tossa de Mar fou intervingut de lumbàlgia el passat 12 de març i es perdrà amb tota probabilitat pràcticament el restant de campionat.

D’aquesta manera i tenint en compte el sistema emprat pels locals, el Club Gimnàstic podria sortir d’inici amb Bernabé Barragán, Mikel Villanueva, Fabián Noguera, Fali, Viti, Imanol García, Cotán, Pipa, Abraham Minero, José Kanté i Luis Suárez.

Un gegant que no para de créixer

Per la seva banda els locals estan vivint una temporada irregular. Tot i estar a només tres punts dels llocs que donen accés al playoff d’ascens, la despesa econòmica dels asturians provoca que a l’equip se li exigeixin uns resultats que poc a poc van arribant. Davant els granes, el Real Oviedo buscarà uns tres punts que trenquin la ratxa de tres partits sense conèixer la victòria. L’ex del Nàstic Sergio Tejera serà baixa per aquest xoc, al estar sancionat per acumulació de targetes.

Amb els dubtes que genera l’estat físic de Saúl Berjón, el tècnic dels asturians, Juan Antonio Anquela podria alinear d’inici a Champagne, Christian Fernández, Alanís, Carlos Hernández, Javi Muñoz, Ramon Folch, Johannesson, Mossa, Viti Rozada, Bárcenas i Joselu.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Valentín Pizarro, del col·legi madrileny. Aquesta temporada ha xiulat un únic partit al Nàstic, l’empat a dos davant l’Almeria al Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...