El tècnic grana es mostra molt satisfet amb l’evolució del seu equip des que van fer l’estada al mes de gener

Enrique Martín: “Des d’Oliva hem anat creixent i apartant l’ansietat”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 12 del migdia contra el Real Oviedo al Carlos Tartiere. El tècnic ha destacat la importància de mantenir la porteria a zero i l’ordre durant tot el partit per aprofitar les ocasions que es presentin, tal com va succeir en l’últim enfrontament grana al Nou Estadi. Martín també ha parlat de Ramiro, que podria entrar en la convocatòria per al partit de diumenge, i d’Iván López, de qui espera poder comptar amb ell d’aquí a 15 dies. L’entrenador grana també ha alabat la bona feina del seu equip des que van començar a treballar a l’estada d’Oliva.

La setmana: “Quan guanyes l’estat anímic és diferent però tot és una conseqüència del trajecte que vam iniciar a Oliva i portem un mes amb aquest equip i hem jugat quatre partit i en tots hem estat allà. Hem perdut dos, empatat un i guanyat un però els resultats haguessin pogut ser diferents en tots els partits.Com a mínim ara estem en disposició de dir que pots guanyar a qualsevol equip en qualsevol camp”.

Una victòria diumenge: “Seria l’hòstia. Parlant malament i clar. Seria donar una passa més, seguir avançant. En aquest moment l’objectiu són cinc partits per a ubicar l’equip en situació d’arribar als vuit últims i poder disputar aquell assalt al tourmalet. Anar preparant la pujada, que el més dur seran els últims vuit partits”.

Com guanyar a Oviedo: “Nosaltres sabem el que volem i el que fem quan t’enfrontes a un rival ens adaptem quan no tenim pilota i quan la tenim doncs proposem. És així de senzill i complicat. El més bàsic de tot en el futbol és l’encert i tenir aquell detall que et fa tenir la victòria, no perdre l’ordre, mantenir la porteria a zero”.

L’Oviedo és un equip de play off?: “Sí. És un equip consistent, molt ben armat, que porta dos o tres anys fent les coses molt bé i cada any creix més però dins la realitat i no tinc cap dubte que al final acabarà a Primera Divisió”.

L’onze: “El més normal és que mantinguem l’onze, no sé si el dibuix. Tenim la sanció de Thiouné i veurem qui ocupa aquesta plaça però la resta segurament serà el mateix”.

Tres jornades sense guanyar: Cada jornada t’enfrontes a un equip que té les seves circumstàncies. A aquestes alçades de la lliga poc importa la classificació, són partits diferents en els quals hi ha molta igualtat per això van sortint aquesta sèrie de resultats i a mesura que avanci el campionat encara hi haurà més resultats sorpresa, pot guanyar qualsevol. Nosaltres crec que estem en disposició de guanyar contra qualsevol a qualsevol camp. Ho hem fet en aquests quatre partits contra quatre equips de la zona alta. Diumenge espero que fem un bon partit i tinguem un bon resultat”.

La pilota aturada: “Hem de millorar tant ofensiva com defensivament i hem de seguir creixent. El diumenge passat vam guanyar per una jugada d’estratègia, el penal, el que passa que sembla que aquest el tenim apartat d’aquest tipus de jugades, però també ho és. És important que ens conscienciem que un gol d’aquesta índole et pot donar els tres punts”.

L’equip mereix guanyar fora de casa: “Insistirem. Sempre m’heu escoltat que dic que en la insistència està el premi i ho seguirem fent perquè en major o menor mesura el que és insistent i constant obté el premi. Nosaltres ho seguirem intentant perquè hem d’aconseguir punts fora de casa perquè guanyar-ho tot de local serà molt complicat”.

Fali: “No crec que tregui a Fali de central perquè a dia d’avui el veig més com a defensa que com a mig”.

La millora de l’equip: “Els equips creixent de fora a dins. Primer és el vestuari, on tenim un ambient sensacional, estan per menjar-los, tots estan involucrats i a partir d’aquí és quan ve la resta. La base va començar a Oliva i anem creixent i apartant l’ansietat perquè cada vegada estan gaudint més, perquè s’han vist amb quatre equips de nivell i han vist que, potser no són més que ells, però tampoc menys. Això ha anat molt bé per l’autoestima i només falta que vinguin els resultats i que aquells detalls caiguin al nostre favor”.

Les baixes: “No tenim ningú toca. Ara la feina és per a mi que hauré de deixar cinc o sis fora però ells saben que si avui no entren, demà poden fer-ho i poso a tots en valor”.

Una oportunitat a Oviedo: “Cada enfrontament és una ocasió d’aconseguir tres punts. Lluitarem i ens deixarem l’ànima i intentarem portar els tres punts. No podem anar més enllà, el següent partit ja ho veurem”.

Iván López i Ramiro Guerra: “Ramiro cada vegada està millor, és un jugador que porta 15 dies entrenant bé, potser encara necessita una o dos setmanes més però ja està al nivell. Iván potser està una mica més just però estic content perquè en 15 dies crec que podrem comptar amb els dos jugadors. Per a l’Oviedo Iván no estarà però Ramiro potser sí, demà ho veurem”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...