En un comunicat emès pel propi grup d'animació

Orgull Grana es desmarca de les pintades aparegudes a la Part Alta de Tarragona

La penya d’animació Orgull Grana ha emès aquest dimarts a la tarda un comunicat en el que es desmarca dels actes vandàlics i les pintades aparegudes al carrer Ferrers de la Part Alta de Tarragona aquest passat diumenge.

En el propi escrit també deixen clar que el grup es desvincula de qualsevol corrent polític i demana la col·laboració ciutadana per trobar els responsables de les pintades.

A continuació reproduïm el comunicat que el grup ha fet públic:

Des d’Orgull Grana 1886 volem condemnar els fets ocorreguts la matinada del passat dissabte dia 8 de març de 2019, quan una sèrie de pintades amb el nom de la nostra penya, van aparèixer a diferents llocs al centre de la nostra ciutat, on es podia veure el nom d’Orgull Grana vinculat a missatges de caràcter polític i ultra.

La penya es desmarca totalment d’aquests fets vandàlics i convida a tothom que pugui aportar proves a participar en la recerca dels culpables d’aquestes accions. En el cas de poder identificar els culpables, la penya Orgull Grana 1886 prendrà les accions legals pertinents per la causa de danys i perjudicis al nostre col·lectiu intentant embrutar el nom d’una penya, que des de fa 7 anys, es dedica única i exclusivament a animar al gloriós Club Gimnàstic de Tarragona allà on jugui.

Per últim, volem remarcar que el nostre col·lectiu és un grup d’animació, totalment desvinculat de qualsevol corrent polític/ultra, i que seguirem superant qualsevol obstacle per l’honor de la nostra penya, la nostra ciutat i el nostre estimat Club.

Mai aniràs sol!

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...