Resum dels partits de la 29ª jornada a Segona

L’Osasuna olora la Primera, Las Palmas de Pepe Mel ressuscita i Manuel Alfredo fa creure a l’Extremadura en la salvació

Tancada ja la jornada 29 de LaLiga1|2|3 trobem que l’Osasuna i el Granada es consoliden com els dos equips de la zona d’ascens directe deixant enrere durant aquesta jornada als seus principals perseguidors: el Málaga, l’Albacete i el Deportivo al no aconseguir puntuar cap dels tres equips.

A la zona baixa trobem que l’Extremadura i el Nàstic segueixent lluitant per sortir d’un pou on trobem al Córdoba tocat i gairebé enfonsat després de la derrota enfront els d’Almendralejo. Per una altra banda, el Zaragoza es col·loca a la zona que delimita la salvació i el descens després d’una nova derrota en lliga, en aquest cas enfront el Granada.

Mallorca 1-0 Oviedo

El Mallorca de Vicente Moreno aconseguiria una nova victòria a Son Moix per acostar-se novament a la zona de promoció enfront un Oviedo que no va poder evitar la victòria balear. Els roig-i-negres aconseguirien els 3 punts gràcies al gol d’Estupiñán al minut 68, el qual fa que el Mallorca estigui a 2 punts del play-off mentre que l’Oviedo, després de la derrota, es col·loca a 3 punts de la mateixa zona.

Sporting 1-0 Almería

L’Almería posaria fi a la seva bona ratxa després de perdre enfront l’Sporting a l’estadi del Molinón Enrique Castro Quini, que comença a veure més aprop la zona alta de la classificació. L’únic gol del partit i de la victòria roig-i-blanca el marcaria Álex Alegría al minut 64 per retornar l’alegria a l’afició de l’Sporting, que veu com el seu equip després del triomf es col·loca a 8 punts del play-off. D’altra banda, l’Almería està a 4 punts de la zona de promoció.

Elche 1-0 Cádiz

L’Elche seguiria en estat de gràcia guanyant al Cádiz a l’estadi Martínez Valero per seguir assegurant la permanència una jornada més. Els il·licitans aconseguirien el triomf amb el gol de Dani Calvo al minut 33 del primer temps i que donaria els 3 punts definitius al conjunt de Pacheta, que es posiciona a 9 punts del descens, una situació molt diferent a la del Cádiz que, tot i la derrota, segueix estant en zona de play-off a 9 punts de l’ascens directe.

Rayo Majadahonda 2-0 Alcorcón

El Rayo Majadahonda s’emportaria el derbi madrileny davant de la seva afició per seguir creient en la salvació enfront un Alcorcón que segueix allunyant-se de la zona de promoció d’ascens. Els gols de Benito Ramírez al minut 38 i d’Iza Carcelén al temps d’afegit donarien el segon triomf pels nois d’Iriondo al Cerro del Espino, que s’allunyen a 6 punts de la zona de descens. Després de la derrota, l’Alcorcón es col·loca a 5 punts del play-off d’ascens.

Extremadura 3-0 Córdoba

Manuel Alfredo debutaria amb victòria com a nou tècnic de l’Extremadura en un partit vital al Francisco de la Hera de cara a la salvació. Els gols de Borja Granero, Gio Zarfino i Kike Márquez deixarien molt tocat a un Córdoba que es col·loca cuer de la classificació (sense comptar el Reus Deportiu), a 9 punts de la salvació. Després de la important victòria enfront els califes, l’Extremadura està a 4 punts de la salvació.

Granada 1-0 Zaragoza

El Granada s’assentaria a la zona d’ascens directe després de la victòria a Los Cármenes davant d’un Zaragoza al límit del descens. El gol de Germán durant els primers minuts de partit donaria els 3 punts als granadins, que es col·loquen a 6 punts del tercer classificat i a 1 únic punt del líder de la categoria, l’Osasuna. Després de la dura derrota a terres andaluses el Zaragoza es queda a únicament 4 punts de la zona de descens.

Tenerife 1-1 Numancia

Canaris i sorians firmarien a l’estadi Heliodoro Rodríguez López l’únic empat de la jornada, un empat que no serveix per a les aspiracions de cap d’ambdós equips. El Tenerife s’avançaria primer amb el gol de Luis Milla al minut 24 per arribar amb avantatge al descans, però el Numancia a falta de 5 minuts per finalitzar el partit marcaria el gol de l’empat gràcies a Higinio, que amb el seu gol col·loca al Numancia a 8 punts del descens mentre que el Tenerife es situa a tant sols 5 punts.

Deportivo 0-1 Las Palmas

La UD Las Palmas de Pepe Mel aconseguiria una victòria de mèrit a l’estadi de Riazor enfront un Deportivo cada cop més lluny de les posicions d’ascens directe. El partit seria igualat per part dels dos equips, però al minut 86 Aythami marcaria el gol de la victòria canària a terres gallegues, col·locant-se així a 6 punts del play-off. Per una altra banda, i després de la derrota, el Deportivo segueix estant al play-off i a 7 punts de la zona d’ascens directe a la Primera Divisió.

Málaga 1-2 Osasuna

Osasuna donaria un cop sobre la taula classificatòria aconseguint una victòria a l’estadi de La Rosaleda enfront el Málaga, que tot i perdre s’avançaria primer al marcador gràcies al gol d’Adrián al minut 15. Després del gol local Osasuna aconseguiria remuntar el partit amb els gols de Rubén García al minut 47 i de Juan Villar al 75, per tal de col·locar al conjunt d’Arrasate líder i a 7 punts del tercer classificat. Tot i la derrota, el Málaga segueix a la zona de play-off però a 6 punts de la zona d’ascens directe.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...