Analitzem les possibilitats que se li presenten al tècnic navarrès de cara al partit de diumenge

Les alternatives d’Enrique Martín per suplir la baixa de Thioune a Oviedo

La baixa d’Ousseynou Thioune per acumulació de targetes grogues en la visita del Nàstic aquest proper diumenge al Nuevo Carlos Tartiere d’Oviedo obligarà al tècnic Enrique Martín a moure fitxa al mig del camp.

Són diverses les alternatives que tindrà el navarrès per suplir la baixa d’un jugador important al mig del camp com ho és el senegalès.

D’entrada, cal tenir en compte que l’Oviedo de Juan Antonio Anquela és un equip acostumat a jugar amb un 3-5-2 com a sistema tàctic, el mateix esquema que Martín està presentant en els darrers onzes amb l’equip grana.

Si finalment el tècnic navarrès decideix seguir apostant per aquest dibuix podria formar un trivot al cercle central amb Viti, Imanol i Fali com a jugador més endarrerit, tenint en compte que Pipa i Abraham actuarien de carrilers i que Cotán pot entrar al lloc de qualsevol dels tres primers.

Un altre dels dibuixos sovint utilitzat per Martín és el 4-4-2. En el cas que es decantés per aquest sistema la defensa estaria formada per dos centrals; en aquest cas tindrien més probabilitats d’entrada jugadors com Noguera i Mikel Villanueva. El lateral dret amb molta probabilitat podria ser ocupat per Salva Ferrer, mentre que a la banda esquerra tant Josema (de perfil més defensiu) com Abraham (ofensiu) podrien ocupar la zona.

D’aquesta manera, el doble pivot del mig del camp el podrien ocupar Viti i Imanol, deixant la banda dreta a Pipa i la esquerra a Abraham (en cas que el lateral esquerre l’ocupi un altre jugador) o José Kanté si finalment el de Granollers ocupa el carril esquerre. També Barrada o Palanca podrien ocupar la mitja esquerra, deixant a Kanté en la seva posició natural com ho és la primera línia d’atac.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...