Sadik no!

Sadik no! Sadik no!” Era l’expressió que sobrevolava l’ambient i les ments dels nastiquers quan el finlandès/macedoni agafà la pilota per llençar el penal. S’han de tenir ben posats per atrevir-te a fer-ho quan tothom et qüestiona i si el falles probablement serà la teva sentència al Nàstic. Va demostrar una gran valentia i sang freda. No ha aportat gaire a l’equip fins ara, però és cert que se’l veu una mica més ben posat al camp i menys perdut que en els primers partits, on el seu rendiment fou nefast. Esperem que aquest gol li doni ales i confiança per començar a créixer, la cara de felicitat que tenia quan el veié sortir del Nou Estadi no tenia preu; somriure d’orella a orella. No hi ha millor combustible per reforçar la moral d’un jugador quan està passant un mal moment. A partir d’ara segurament els aficionats el veurem amb uns altres ulls.

Martín tornà al 5-3-2 i li sortí bé. És de les poques vegades que ha fet una alineació on cap component de la plantilla semblava estar fora del seu lloc més o menys natural. El Nàstic en cap moment semblà inferior a l’Albacete i fou just guanyador del matx. Vam veure finalment a Pipa de lateral/carriler amb molta arribada; indiscutiblement és el seu lloc, més avançat perd punch. Ara veurem com respon també fora de casa, sol baixar pistonada. Viti va tornar a quallar un bon partit amb molt criteri, és jove i li falta pausa en el joc en alguns moments, però apunta maneres, és la “nineta del ulls” de Martín. Kanté i Suárez foren la parella atacant que molts volíem. El guineà no tingué tant protagonisme com en els anteriors partits venint d’una mica més enrere, en la posició de mitjapunta no entrà tant en joc, però aquí és on crec que serà més perillós i efectiu. El colombià, com sempre, aportà lluita, treball, ganes i ocasions. En general bon partit del Nàstic, on l’únic que vaig trobar a faltar va ser més valentia en els canvis i, fins i tot, alguna modificació per un sistema més ofensiu a les acaballes del partit, no ens valia res que no fos guanyar. Aquesta apreciació me la feren també tres o quatre nastiquers al abandonar al camp, però crec que ho veurem poques vegades. La idiosincràsia de Martín no li permet, ell mateix ho comentà a la roda de premsa. S’ho juga tot a mantenir la igualada, esperant l’única ocasió on decantar el partit. Al meu entendre bona estratègia per un equip que es troba en una situació més o menys còmoda, però en moments com els de dissabte, has de trencar les cadenes i arriscar més, un punt no servia de res.

La salvació continua estant molt difícil i en mode al·lucinació, però hem afegit un component importantíssim i absolutament necessari per aconseguir-la: la il·lusió. L’afició, poca però entregada, va animar l’equip en tot moment i embogí eufòrica amb el gol de Sadik, semblàvem campions de la Champions. Quan escoltà l’Amparito per megafonia no negaré que ho vaig trobar exagerat, però que bonic era tornar-la a gaudir al Nou Estadi.

Som una afició molt agraïda, com corroborà el mateix Martín davant els mitjans, necessitem molt poc per creure, rebent poc, donem molt. Així doncs els punts a la classificació encara són pocs, però a il·lusió després del partit de dissabte no ens guanya cap equip, ni a jugadors i afició, i això donarà punts. Assumit interiorment el descens vaig viure el partit de dissabte amb relativa calma, així pateixes menys i es porten millor els fracassos, però vist el desenllaç final, només em queda creure amb l’impossible, tornar a posar-me l’armadura a prova de decepcions i cridar ben fort: Fins al final, força Gimnàstic! Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...