Sadik no!

Sadik no! Sadik no!” Era l’expressió que sobrevolava l’ambient i les ments dels nastiquers quan el finlandès/macedoni agafà la pilota per llençar el penal. S’han de tenir ben posats per atrevir-te a fer-ho quan tothom et qüestiona i si el falles probablement serà la teva sentència al Nàstic. Va demostrar una gran valentia i sang freda. No ha aportat gaire a l’equip fins ara, però és cert que se’l veu una mica més ben posat al camp i menys perdut que en els primers partits, on el seu rendiment fou nefast. Esperem que aquest gol li doni ales i confiança per començar a créixer, la cara de felicitat que tenia quan el veié sortir del Nou Estadi no tenia preu; somriure d’orella a orella. No hi ha millor combustible per reforçar la moral d’un jugador quan està passant un mal moment. A partir d’ara segurament els aficionats el veurem amb uns altres ulls.

Martín tornà al 5-3-2 i li sortí bé. És de les poques vegades que ha fet una alineació on cap component de la plantilla semblava estar fora del seu lloc més o menys natural. El Nàstic en cap moment semblà inferior a l’Albacete i fou just guanyador del matx. Vam veure finalment a Pipa de lateral/carriler amb molta arribada; indiscutiblement és el seu lloc, més avançat perd punch. Ara veurem com respon també fora de casa, sol baixar pistonada. Viti va tornar a quallar un bon partit amb molt criteri, és jove i li falta pausa en el joc en alguns moments, però apunta maneres, és la “nineta del ulls” de Martín. Kanté i Suárez foren la parella atacant que molts volíem. El guineà no tingué tant protagonisme com en els anteriors partits venint d’una mica més enrere, en la posició de mitjapunta no entrà tant en joc, però aquí és on crec que serà més perillós i efectiu. El colombià, com sempre, aportà lluita, treball, ganes i ocasions. En general bon partit del Nàstic, on l’únic que vaig trobar a faltar va ser més valentia en els canvis i, fins i tot, alguna modificació per un sistema més ofensiu a les acaballes del partit, no ens valia res que no fos guanyar. Aquesta apreciació me la feren també tres o quatre nastiquers al abandonar al camp, però crec que ho veurem poques vegades. La idiosincràsia de Martín no li permet, ell mateix ho comentà a la roda de premsa. S’ho juga tot a mantenir la igualada, esperant l’única ocasió on decantar el partit. Al meu entendre bona estratègia per un equip que es troba en una situació més o menys còmoda, però en moments com els de dissabte, has de trencar les cadenes i arriscar més, un punt no servia de res.

La salvació continua estant molt difícil i en mode al·lucinació, però hem afegit un component importantíssim i absolutament necessari per aconseguir-la: la il·lusió. L’afició, poca però entregada, va animar l’equip en tot moment i embogí eufòrica amb el gol de Sadik, semblàvem campions de la Champions. Quan escoltà l’Amparito per megafonia no negaré que ho vaig trobar exagerat, però que bonic era tornar-la a gaudir al Nou Estadi.

Som una afició molt agraïda, com corroborà el mateix Martín davant els mitjans, necessitem molt poc per creure, rebent poc, donem molt. Així doncs els punts a la classificació encara són pocs, però a il·lusió després del partit de dissabte no ens guanya cap equip, ni a jugadors i afició, i això donarà punts. Assumit interiorment el descens vaig viure el partit de dissabte amb relativa calma, així pateixes menys i es porten millor els fracassos, però vist el desenllaç final, només em queda creure amb l’impossible, tornar a posar-me l’armadura a prova de decepcions i cridar ben fort: Fins al final, força Gimnàstic! Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...