Hem canviat

La victòria davant l’Albacete ha pujat els ànims. Això és un fet. Ningú dubta que aquest equip competeix. Per fi estem veient un Nàstic que fa mèrits per guanyar els partits. Els tres punts aconseguits pels granes fan que els d’Enrique Martín surtin de l’últim lloc de la taula. Sembla insignificant però en realitat no ho és. Veure que un equip ho està fent pitjor que tu rellança la moral dels futbolistes. Per fi no som el pitjor equip del futbol professional estatal. A hores d’ara aquest dubtós mèrit és a mans del Córdoba.

Enguany crec que amb 48 l’equip es podria salvar. El Nàstic doncs ha d’aconseguir-ne 24 més per no baixar a Segona Divisió B. O el que és el mateix: hem d’obtenir els mateixos punts que portem fins ara en només 13 jornades. Difícil? Si. Probable? No. Impossible? Tampoc.

Els números són clars. Partint d’aquesta puntuació hem de guanyar 8 partits. 8 de 13. O sigui, un 61% dels encontres que resten. Això és el que hi ha. Si hom no fa els deures quan toca, al final s’ha de córrer per arribar a l’objectiu. Oviedo i Zaragoza ens esperen. Us imagineu que els guanyem? Si un ho mira amb perspectiva, aquest fet no és tan inversemblant. En el debut d’Enrique Martín a la banqueta vam aconseguir imposar-nos in extremis als asturians. És cert que no ens enfrontem al mateix equip que va visitar Tarragona, però siguem realistes, nosaltres tampoc som els mateixos. Hem crescut exponencialment. La necessitat i els nous fitxatges han ajudat a aquest creixement. El tema Zaragoza és un cas apart. A Tarragona ens van superar per mèrits i demèrits propis. Però els aragonesos s’estan complicant la vida d’una manera extraordinària, i aquesta situació podria afavorir els nostres interessos.

Segueixo pensant que no arribarem a la permanència, però si tinc clar alguna cosa és que si aquest equip ha de morir, ho farà a la vora.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...