El descens no matemàtic més matemàtic

Sembla complicat d’entendre però no ho és gaire. El Nàstic encara no és equip de Segona B. Les matemàtiques no ens permeten saber del cert que baixarem de categoria. Però la nostra experiència aquesta temporada si. En aquesta situació, i sentint-ho molt, el que podem saber pel que hem viscut supera a la ciència.

L’altre dia llegia que necessitem guanyar 10 partits dels 14 que queden si volem continuar a Segona A la temporada vinent. És a dir, fer 30 punts dels 42 que queden per disputar. Quan de 28 partits jugats, 84 punts, n’hem guanyat 5, n’hem empatat 6 i n’hem perdut 17. Per això anem últims amb 21 punts. És de les temporades més tristes que recordo com a seguidor del Nàstic. Però com que sempre intento mirar les coses des del costat positiu, si es que en té, podeu estar tranquils que aquesta temporada ja no patirem més. Ara, heu de posar de la vostra part i tindre clar que estem a la categoria de bronze.

Que voleu que us digui. Si hem de baixar prefereixo saber-ho amb temps, i no a l’última jornada de lliga. Així, el president i companyia, que tant malament ho han fet aquesta temporada, ja es poden començar a posar les piles de cara a la propera.

Tot i això, amb lo dur que es baixar a aquest pou, cerc que encara no sóc conscient del que suposa. No sé vosaltres. A saber que ens espera. Potser estem anys i anys sense pujar. Qui ens diu que no baixarem encara més, doncs li ha passat a més d’un que un cop començes a caure no pares fins a tocar fons. De totes maneres sóc ben optimista en aquest sentit, i crec que més aviat que tard, tornarem on ens mereixem estar.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...