El descens no matemàtic més matemàtic

Sembla complicat d’entendre però no ho és gaire. El Nàstic encara no és equip de Segona B. Les matemàtiques no ens permeten saber del cert que baixarem de categoria. Però la nostra experiència aquesta temporada si. En aquesta situació, i sentint-ho molt, el que podem saber pel que hem viscut supera a la ciència.

L’altre dia llegia que necessitem guanyar 10 partits dels 14 que queden si volem continuar a Segona A la temporada vinent. És a dir, fer 30 punts dels 42 que queden per disputar. Quan de 28 partits jugats, 84 punts, n’hem guanyat 5, n’hem empatat 6 i n’hem perdut 17. Per això anem últims amb 21 punts. És de les temporades més tristes que recordo com a seguidor del Nàstic. Però com que sempre intento mirar les coses des del costat positiu, si es que en té, podeu estar tranquils que aquesta temporada ja no patirem més. Ara, heu de posar de la vostra part i tindre clar que estem a la categoria de bronze.

Que voleu que us digui. Si hem de baixar prefereixo saber-ho amb temps, i no a l’última jornada de lliga. Així, el president i companyia, que tant malament ho han fet aquesta temporada, ja es poden començar a posar les piles de cara a la propera.

Tot i això, amb lo dur que es baixar a aquest pou, cerc que encara no sóc conscient del que suposa. No sé vosaltres. A saber que ens espera. Potser estem anys i anys sense pujar. Qui ens diu que no baixarem encara més, doncs li ha passat a més d’un que un cop començes a caure no pares fins a tocar fons. De totes maneres sóc ben optimista en aquest sentit, i crec que més aviat que tard, tornarem on ens mereixem estar.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...