El calendari

El Nàstic de Tarragona no ha tingut sort aquesta temporada. Els granes han vist com la mala planificació de la plantilla, les decisions arbitrals i l’actual calendari han perjudicat les mínimes opcions de permanència que tenia el club. Primerament Arnal Llibert i els seus no van poder (o saber) confeccionar una plantilla digna per la categoria. A la vista està que pràcticament tots els reforços del mercat d’estiu han acabat sortint del club a l’hivern.

Aquest fet unit a la poca professionalitat d’alguns dels integrants de la plantilla han estat els màxims detonants d’aquesta situació. No hem de caure en l’error de buscar fantasmes fora i més tenint en compte que vivim des de fa gairebé un lustre en una casa encantada.

Això però, no ens pot fer oblidar que certes decisions arbitrals han decantat la balança de l’altre costat quan a vegades l’equip no ho mereixia. Els primers culpables però, som nosaltres mateixos. Avui mateix pensava en que el club és massa “noble” o més aviat diria jo massa “ingenu” en aquest sentit. Estem farts de veure entrenadors, jugadors i presidents d’altres entitats pressionant al comitè arbitral amb les seves declaració fora dels terrenys de joc.  No és qüestió de plorar constantment, però considero que el club tarragoní hauria de tenir les agalles suficients per opinar de forma contundent (partint sempre des del respecte) de les decisions alienes.

Finalment caldria que miréssim el calendari. Deportivo. Cádiz i Osasuna són els tres darrers encontres que ha disputat el Nàstic. Tres rivals amb clares aspiracions d’ascens. La imatge de l’equip ha millorat. D’això n’estic convençut. Potser aquests resultats fan que haguem perdut el nord momentàniament. No oblidem mai que aquesta lliga no és la nostra. Actualment crec que som equip de Segona B. Enrique Martín diu que està convençut que traurà a l’equip d’aquesta situació. Albacete, Oviedo, Zaragoza, Sporting són alguns dels pròxims rivals dels granes. Una autèntica llàstima que aquesta bateria d’adversaris hagi arribat en aquests moments. El calendari doncs dictarà la sentència d’un equip que semblava ja condemnat durant el mes de setembre.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...