L’atzucac

Aquesta és la paraula que em ve al cap per resumir la situació actual del Nàstic. Derivada de la paraula àrab az-zuqâq, significa carrer estret o sense sortida. Aquest mot s’empra sovint en els escacs per indicar la feblesa de la posició d’un jugador obligat a causa del moviment de peces escollit per l’adversari. Els granes es troben a hores d’ara en un carreró sense sortida aparent . Quina decisió ha de prendre el Consell d’Administració? Sincerament no em voldria posar a la seva pell. Una opció és destituir a Enrique Martín, però crec que això ens debilitaria. Sincerament crec que ell està capacitat per treure l’equip endavant sigui quina sigui l’última pàgina del seu llibre. Destituir-lo no només implicaria un canvi de banqueta i probablement de sistema, sinó que l’apartat econòmic del club se’n veuria perjudicat. Què fem doncs? Continuem amb aquest entrenador? En busquem un altre per preparar ja la temporada vinent a la Segona B?

Aquesta darrera opció seria per mi el gran error. Si baixem ho hem de fer dignament, sense deixar res per fer. No ens hem de quedar amb la sensació de no haver-ho intentat. La derrota davant el Cádiz ens ha deixat molt tocats. La plantilla va competir i no va merèixer la derrota. Els nous fitxatges han donat un aire nou a la plantilla. Crec que tots tenim clar que amb aquests futbolistes des d’inici de campanya l’equip no es trobaria on es troba actualment. Una autèntica llàstima que la manca d’encert d’Arnal Llibert entre d’altres hagi condemnat aquest equip. L’equip necessita un miracle. Ni més ni menys. Ara viatgem a Pamplona, terra on nevi, plogui o faci sol la sort ha somrigut darrerament al Club Gimnàstic. La fita no serà fàcil però qui va dir que ho seria?

Potser ara si que és el moment on a tots ens toca remar. Si hem de morir que sigui dempeus, perquè qui sap si trobarem a temps, encara que sigui de casualitat, la sortida del nostre carreró particular.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...