Tots dos han aparegut a la llista de lesionats que ha fet pública el club

Abraham i Uche, baixes gairebé segures per jugar a Riazor

Abraham i Uche es perdran de manera pràcticament segura el proper partit del Nàstic, aquest dissabte a Riazor. Tots dos jugadors han aparegut a la llista de lesionats que el club ha fet pública aquest dijous, on ja hi figuraven Iván López, Ramiro Guerra, Djetei i Sebas Coris. Per tant, Enrique Martín tindrà sis jugadors amb els que no podrà comptar.

La baixa d’Abraham és la més sensible de totes elles i més després de la marxa de Javi Jiménez, recanvi natural per a la banda esquerra. Partint de la base que el tècnic vulgui apostar per jugar amb bandes llargues (carrilers), tot apunta que Brugui podria ocupar el seu lloc. Abraham té una contusió al vast intermedi.

Pel que fa a Uche, tot i que hauria de ser un jugador important, la baixa no és tant vital, ja que pràcticament no ha disputat cap partit i el més probable és que Luis Suárez i Sadik repeteixin en punta. El davanter nigerià pateix una lesió al turmell dret i se sotmetrà a proves per veure quin és l’abast. Però no tot són males notícies, el tècnic podrà comptar amb Kanté, que ja fa setmanes que és a Tarragona, i amb Thioune que ja va complir el partit de sanció.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here