Assegura que la seva adaptació a Tarragona ha estat molt ràpida

Pipa: “Estem convençuts que ho treurem”

Gonzalo Ávila “Pipa” va atendre aquest passat dimarts als mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi, després de l’entrenament del primer equip.

El carriler d’Esparraguera segueix mostrant-se optimista amb la situació del Nàstic a la lliga i està convençut que el grup acabarà assolint l’objectiu de la permanència.

Stage a Oliva: “Ha estat positiu per a nosaltres en quant al vestidor i al col·lectiu. Crec que hem fet una bona setmana que ens ajudarà en aquesta aturada per a refrescar la ment i tornar amb les piles carregades”.

Estat anímic de l’equip: “Ens mantenim vius. Dins el vestidor estem convençuts que l’objectiu està al nostre abast. És primordial seguir lluitant i recolzar-nos entre nosaltres. Amb esforç i treball estarem aprop d’aconseguir-ho”.

Es creu en la permanència?: “Sí. Són sis punts i queden molts partits d’aquí a final de temporada. Estem convençuts que ho treurem”.

Propers rivals: “No ens fa respecte el calendari, totalment al contrari. Són partits molt atractius i interessants en els que seria posar la cirereta donar la cara i tenir victòries contra ells”.

Enfrontar-se als millors equips de Segona: “Seria interessant en aquest moment crític en el que estem intentar aconseguir tres punts o puntuar fora de casa. Seria molt positiu per a nosaltres”.

Hi ha marge d’error?: “Hem de pensar que hem de jugar per disfrutar i per guanyar. No hem de pensar més enllà. Viure el present en cada setmana i tirar endavant”.

El Deportivo, un club de Primera que pot jugar a ambdues categories: “És un equip que pot competir per igual a les dues categories. Serà un partit bonic de jugar i seria molt bo puntuar allà”.

Adaptació a Tarragona: “Molt bé i molt còmode. Els companys m’han fet adaptar més ràpid i millor. Estic content i il·lusionat i amb ganes que arribi el cap de setmana”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here