Canvi radical a la zona d’ascens: l’Albacete és el nou líder, el Córdoba somia i l’Alcorcón surt del play-off

La jornada 25 de LaLiga1|2|3 tanca amb el canvi radical de la zona d’ascens directe amb l’Albacete com a nou líder de la categoria i l’Osasuna com a colíder, fent sortir així al Granada de la zona d’ascens directe. L’Alcorcón, per la seva part, també deixa la zona de play-off després de la derrota enfront el Cádiz.

La zona baixa de la taula ens deixaria un partidàs entre l’Extremadura i el Rayo Majadahonda, que sumat a la victòria del Córdoba i la derrota d’Elche i Lugo fan de la zona de descens un pou on tot pot passar.

Sporting 0-2 Osasuna

Osasuna aconseguiria assaltar El Molinón guanyant per 0-2 a un fluix Sporting durant gran part del partit. La primera part seria dominada per l’equip navarrès, aconseguint al minut 37 obrir el marcador gràcies al gol d’Oier. A la segona meitat l’Sporting despertaria però l’Osasuna aconseguiria sentenciar el partit amb el gol de Roberto Torres per posar el 0-2, sent aquest el resultat final que permet a l’equip del Sadar col·locar-se en posicions d’ascens directe. D’altra banda, l’Sporting es queda a 6 punts del play-off.

Elche 1-2 Oviedo

L’Oviedo s’enduria 3 punts d’or per entrar finalment a la zona de play-off enfront un Elche que va merèixer més. El partit començaria igualtat entre ambdós equips i no seria fins la segona meitat quan Joselu obriria el marcador al minut 53. Però 17 minuts més tard Nino marcaria el gol de l’empat que deixava el partit obert fins que a l’últim minut Toché anotaria el gol de la victòria asturiana per posicionar a l’Oviedo als play-off d’ascens i deixar molt tocat a l’equip il·licità, que actualment està a 6 punts de la zona de descens.

Extremadura 1-1 Rayo Majadahonda

Almendralejo es vestia de gala en un dels partits de la jornada enfrontant a dos equips necessitats de punts com eren l’Extremadura i el Rayo Majadahonda. El partit prendria emoció al minut 56, quan Álvaro Perea marcaria el primer gol del partit a favor dels locals, fent embogint la grada del Francisco de la Hera. Però al minut 72 Héctor Hernández silenciaria l’estadi amb el gol de l’empat, donant així un punt a ambdós equips per fer seguir a l’Extremadura en zona de descens i als madrilenys a tant sols 4 punts d’ell.

Tenerife 0-2 Córdoba

El Córdoba aconseguiria una victòria de mèrit a l’estadi Heliodoro Rodríguez López per fer somiar a tota l’afició califa en el somni de la salvació. Els andalusos serien superiors als canaris durant els 90 minuts de partit, obrint el marcador al 39 gràcies al nou fitxatge verd-i-blanc Chus Herrero, arribant així els de Curro Torres amb avantatge al descans. La segona part seguiria igual i al minut 76 De las Cuevas marcaria el segon gol del Córdoba, que dóna 3 punts importants als visitants deixant-los actualment a 5 punts de la salvació. El Tenerife es situa a 4 punts del descens.

Lugo 1-2 Zaragoza

El Zaragoza de Víctor Fernández segueix intractable. En aquesta ocasió guanyaria a l’estadi Anxo Carro per 1-2 enfront un Lugo en hores baixes. El partit començaria malament pels aragonesos, ja que Carlos Pita obriria el marcador al 26 a favor dels gallecs per arribar amb avantatge al descans. El partit canviaria a la segona part a favor del Zaragoza gràcies als gols de Linares i Guitián, que donarien la victòria final als blancs, els quals estan actualment a 7 punts del descens i a 9 de la zona de play-off, una situació molt diferent a la del Lugo que es situa a únicament 3 punts del descens.

Alcorcón 1-2 Cádiz

El Cádiz de Parralo s’encarregaria d’augmentar la ratxa negativa de l’Alcorcón, que ja no és equip de play-off d’ascens després d’una nova derrota a Santo Domingo. Tot i la derrota, el partit començaria bé pels madrilenys ja que al 34 Dorca marcaria el primer del partit. El Cádiz però no es rendiria i al minut 84 Mauro marcaria l’empat gadità perquè posteriorment Machís marqués el gol de la victòria dels visitants al minut 91. Després d’una nova derrota l’Alcorcón es situa fora del play-off, empatat a punts amb el sisè classificat mentre que el Cádiz de Cervera es situa a 1 sol punt de la mateixa zona.

Albacete 2-0 Mallorca

L’Albacete es consolidaria com a líder de Segona gràcies a la victòria davant la seva afició enfront un Mallorca que torna a perdre punts fora de casa. Els gol de Jérémie Bela al minut 6 i de Susaeta de penal al 96 farien saltar d’alegria a tota l’afició manxega, que veu com l’Albacete és el nou líder de la competició gràcies al triomf. El Mallorca es situa actualment a 2 punts de la zona de play-off d’ascens.

Almería 1-0 Numancia

L’Almería aconseguiria una victòria de mèrit a l’estadi Juegos del Mditerráneo enfront un Numancia que tornaria a deixar dubtes després d’un partit fluix enfront els andalusos. Juan Carlos s’encarregaria de marcar al minut 22 l’únic gol del partit a favor de l’Almería, que aconseguiria una victòria per acostar-se a 5 punts del play-off d’ascens mentre que el Numancia d’Artiz López Garai es situa cada vegada més a prop del descens que del play-off.

Granada 0-1 Deportivo

Cop a la classificació del Deportivo al guanyar al Granada a domicili per 0-1. El Deportivo aconseguiria obrir el marcador al 49 de la segona part gràcies al gol d’un Quique González que donaria 3 punts d’or als gallecs i que serveix per batre a un dels rivals més difícils de la categoria, col·locant-se així a 1 punt de l’ascens directe. El Granada, després de la derrota, es col·loca fora de la zona d’ascens directe a 3 punts d’ella.

Málaga 0-0 Las Palmas

El Las Palmas de Paco Herrera aconseguiria un empat a La Rosaleda enfront un Málaga que va merèixer quelcom més. El partit seria dominat pels nois de Juan Ramón López Muñiz fins al punt que al Málaga li van anul·lar dos gols de forma dubtosa. Els andalusos, després de l’empat, es situen a 2 punts de l’ascens directe, una situació diferent a la del Las Palmas, que després de l’empat es situa a 5 punts de la zona de play-off.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...