Línies verdes

Setmana estranya a la Budallera. Acostumats a patir setmana rere setmana un disgust més, el fet de no “disfrutar” del partit del Nàstic el cap de setmana és quelcom més que insòlit. Les tertúlies i les converses de sobretaula s’han silenciat momentàniament.

Per la seva part, la primera plantilla s’ha refugiat a terres valencianes, lluny del rebombori val a dir. Els d’Enrique Martín han completat un mini stage a costa de l’etern rival, el CF Reus Deportiu. El nou vestidor grana ha aprofitat l’aturada parcial del seu calendari per conèixer-se . Les darreres incorporacions han (o haurien) d’aprofitar aquesta experiència  per forjar línies verdes entre els onze esportistes que competeixen sobre la gespa. Si el lector està familiaritzat amb el món dels videojocs captarà ràpidament la referència. Aquestes connexions van més enllà del món virtual i és que serveixen per construir la base d’un equip sòlid. Precisament el que no hem sigut capaços de fer durant les darreres tres campanyes.

Les dinàmiques grupals i la preparació psicològica són aspectes sovint oblidats pel públic general però de vital importància en situacions com les que l’entitat tarragonina està vivint. El pèssim bagatge de resultats obtinguts per la plantilla units a la massiva adquisició de futbolistes en aquest darrer mercat de fitxatges provoca que aquesta escapada lluny de Tarragona faci de jutge pel que queda de temporada.

És absolutament necessari  que Berat Sadik, Luis Suárez, Ikechukwu Uche i José Kanté anotin gols. Tretze en vint-i-quatre jornades són números inadmissibles. Cal que tots, sigui d’on siguin, provinguin d’on provinguin, parlin el mateix idioma. Malgrat la salvació sigui a hores d’ara una quimera, és molt important que la plantilla arribi a finals de temporada amb opcions de salvació. Encara que siguin ínfimes. Els futbolistes del primer equip no es poden deixar anar. Guanyar no és imprescindible. Competir sí. De no ser així, un més que probable descens unida a una mala imatge fracturaria encara més la debilitada relació de l’afició i la ciutat amb el seu equip.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...