Sumant els 3 punts del Reus als altres rivals directes la distància augmenta a 9

El Nàstic suma 3 punts sense jugar i es col·loca provisionalment a 6 de la salvació

Cinc jornades després el Nàstic ha tornat a sumar 3 punts, aquest cop sense jugar cap partit. La suspensió del derbi del Camp, que s’havia d’haver disputat aquest passat dissabte al Nou Estadi, ha atribuït de manera automàtica les tres unitats als tarragonins, que ara sumen 20 punts.

El Lugo és ara la nova frontera amb la salvació. Els gallecs, que van perdre a casa davant el Zaragoza per 1-2, es situen ara divuitens amb 26 punts. Aquesta distància de 6 punts amb la permanència és, però, temporal. I és que a tots els equips de la part baixa (a excepció del Nàstic) se’ls hi haurà de sumar 3 punts més dels que tenen quan el seu respectiu calendari marqui el partit contra el Reus. Això significa que la distància real amb la permanència pels d’Enrique Martín s’eleva a 9 punts.

Un dels rivals directes dels granes a la cua de la taula és el Córdoba, que aquest cap de setmana va endur-se la victòria per 0-2 en la seva visita a Tenerife. Per la seva part, Extremadura i Rayo Majadahonda no van passar de l’empat a 1.

Així queda la classificació un cop finalitzada la 25ª jornada. | Foto: laliga.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here