Sebas Coris també apareix a la llista després d’haver recaigut de la lumbàlgia

Viti entra a la infermeria i Sebas Coris recau de la seva lumbàlgia

Viti i Sebas Coris han aparegut a la llista de lesionats que el club ha fet pública. Viti va fer-se mal en l’entrenament de divendres passat, el dia abans de disputar el partit contra el Rayo Majadahonda. Enrique Martín el va convocar pel partit, en una llista de 20 jugadors de la qual dos viurien el partit des de la grada.

Un d’ells va ser Viti a causa d’aquestes molèsties que l’han fet entrar a la infermeria. Segons el comunicat mèdic del club, el migcampista del filial té un edema ossi al còndil femoral intern del genoll esquerre, és a dir, una acumulació de líquids inflamatoris a l’interior de l’os. El club no determina la durada però depenent de la zona afectada podria estar-se aproximadament un mes de baixa.

Un altre dels jugadors que han aparegut aquesta setmana a la llista de lesionats és Sebas Coris. El jugador de banda porta des del partit contra el Mallorca, el 21 de desembre, amb lumbàlgia però semblava que ja estava recuperat, després que la setmana passada entrenés amb tot el grup.

En l’stage que estan realitzant els jugadors grana a València, Coris ha recaigut d’aquesta lesió i ha tornat a entrar a la llista de baixes, on encara hi figuren Iván López, que ja realitza treball de camp; Ramiro Guerra, que avui se sotmetrà a proves per veure si es pot reincorporar al grup; i Djetei amb la lesió de grau II al bíceps femoral.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here