Sebas Coris també apareix a la llista després d’haver recaigut de la lumbàlgia

Viti entra a la infermeria i Sebas Coris recau de la seva lumbàlgia

Viti i Sebas Coris han aparegut a la llista de lesionats que el club ha fet pública. Viti va fer-se mal en l’entrenament de divendres passat, el dia abans de disputar el partit contra el Rayo Majadahonda. Enrique Martín el va convocar pel partit, en una llista de 20 jugadors de la qual dos viurien el partit des de la grada.

Un d’ells va ser Viti a causa d’aquestes molèsties que l’han fet entrar a la infermeria. Segons el comunicat mèdic del club, el migcampista del filial té un edema ossi al còndil femoral intern del genoll esquerre, és a dir, una acumulació de líquids inflamatoris a l’interior de l’os. El club no determina la durada però depenent de la zona afectada podria estar-se aproximadament un mes de baixa.

Un altre dels jugadors que han aparegut aquesta setmana a la llista de lesionats és Sebas Coris. El jugador de banda porta des del partit contra el Mallorca, el 21 de desembre, amb lumbàlgia però semblava que ja estava recuperat, després que la setmana passada entrenés amb tot el grup.

En l’stage que estan realitzant els jugadors grana a València, Coris ha recaigut d’aquesta lesió i ha tornat a entrar a la llista de baixes, on encara hi figuren Iván López, que ja realitza treball de camp; Ramiro Guerra, que avui se sotmetrà a proves per veure si es pot reincorporar al grup; i Djetei amb la lesió de grau II al bíceps femoral.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...