El lateral no juga des de la jornada 6

Iván López encara la recta final de la seva recuperació

La tornada als terrenys de joc d’Iván López és cada vegada més aprop. El lateral cedit pel Levante ja entrena amb normalitat, tal i com va comunicar aquest passat dijous el club mitjançant un informe mèdic publicat al web oficial.

El valencià pateix una lesió al menisc del seu genoll dret que l’ha tingut apartat durant gran part de la temporada. La seva última participació va ser el passat 23 de setembre del 2018, en el derbi tarragoní contra el Reus que es va jugar al Municipal roig-i-negre.

Tal i com també va afirmar Enrique Martín en una entrevista per Onda Cero, López podria incorporar-se de manera definitiva al grup durant la setmana vinent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here