Els granes podrien quedar-se a 6 punts de la salvació al final de la jornada

El Tenerife-Córdoba, clau per escalar fins a la vintena posició

El Nàstic podria escalar una posició més durant aquest cap de setmana. Els granes, que havien de disputar el derbi tarragoní contra el Reus Deportiu, sumaran 3 punts sense jugar, adjudicant-se un marcador favorable d’1-0.

Això podria permetre als homes d’Enrique Martín pujar fins a la 20ª posició de la taula classificatòria de Segona A. Per que això succeeixi el Córdoba hauria d’empatar o perdre el seu partit a l’Heliodoro Rodríguez López davant el Tenerife, sumant 19 punts en cas d’empat o quedant-se en els 18 que té actualment en cas de punxar.

D’aquesta manera, el Nàstic sumaria 20 punts aquest diumenge i el Córdoba podria veure’s superat pel conjunt tarragoní.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here