El conjunt grana tornarà divendres al vespre a Tarragona

L’equip ja s’entrena a Oliva pensant en el Deportivo

El Nàstic es va desplaçar aquest passat dimarts a la tarda fins a Oliva, al País Valencià. Els homes d’Enrique Martín s’exercitaran al complex Oliva Nova fins aquest proper divendres en dues sessions diàries.

Foto: Google Maps

A banda de les sis sessions d’entrenament, el club vol que la cohesió prengui un paper important dins del grup en aquest petit stage organitzat aprofitant la setmana de descans que ha quedat després de la expulsió del Reus Deportiu de la lliga.

El club també ha informat que aprofitarà aquests tres dies d’inactivitat a la Budallera per fer un manteniment de la gespa del Nou Estadi i del camp annex.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here