Triple empat a la zona d’ascens directe, el Mallorca somia amb el play-off i el Córdoba agonitza

La jornada 24 de la lliga tanca amb la zona alta de la classificació bastant disputada, tant a la zona d’ascens directe amb equips com Málaga, Deportivo, Granada, Albacete i Osasuna, com a la zona de play-off amb un Alcorcón que, malgrat perdre, segueix en ella perseguit pel Mallorca, l’Oviedo i el Cádiz de ben a prop.

Després de la derrota del Granada Osasuna, Málaga i els propis granadins empaten a punts amb 44 cadascun, tornant-se més disputada encara la zona d’ascens directe.

Mentrestant, a la zona de descens tant Córdoba com Nàstic segueixen cada cop més lluny de la salvació, estant per ambdós equips a més de 5 punts.

Málaga 1-1 Almería

L’Almería aconseguiria un punt in-extremis a l’estadi de La Rosaleda en el partit que obria la jornada 24. El matx començaria malament pels roig-i-blancs, ja que al minut 12 Keidi Bare amb un precís centre assistiria a Adrián, que marcaria el primer de la nit. El partit seguiria amb el marcador a favor dels malaguenys però al minut 91 Luís Rioja marcaria el gol de l’empat per posar a l’Almería a 7 punts de la zona de play-off i al Málaga, una setmana més, a la zona d’ascens directe.

Numancia 3-0 Lugo

El Numancia presentaria enfront el Lugo el seu nou panell dirigit pel davanter David Rodríguez, que en tan sols 12 minuts obriria el marcador al gèlid estadi de Los Pajaritos. L’equip d’Aritz López Garai seria el clar dominador del partit i els gols de Nacho al 59 i Guillermo al 94 sentenciarien al conjunt gallec, que comença a apropar-se perillosament a la zona de descens mentre que l’equip numantí es col·loca a 8 punts del play-off d’ascens.

Córdoba 1-3 Albacete

El Córdoba tornaria a perdre davant la seva afició enfront un Albacete que segueix en línia ascendent gràcies a la victòria aconseguida a terres andaluses. El Córdoba, tot i perdre, s’avançaria al marcador al minut 10 amb el gol de penal marcat per De Las Cuevas, arribant amb avantatge al descans. El partit, a partir del minut 65, es tornava boig, ja que en tan sols 5 minuts l’Albacete aconseguia capgirar el marcador marcant tres gols i deixant congelat a tot l’estadi d’El Arcángel, perdent 3 punts valuosos per a la salvació que actualment es queda a 7 punts. D’altra banda, l’Albacete es posiciona a 2 punts de l’ascens directe.

Deportivo 0-0 Tenerife

El Deportivo no passaria de l’empat davant la seva afició enfront un Tenerife que segueix confirmant la seva millora, aconseguint un gran punt al difícil estadi de Riazor on encara ningú ha guanyat en tota la temporada. Amb l’empat, el Deportivo segueix lluitant per l’ascens directe estant únicament a 1 punt mentre que el Tenerife d’Oltra s’allunya del descens i es posiciona a la zona tranquil·la de la taula classificatòria.

Mallorca 2-0 Alcorcón

El Mallorca tornaria a guanyar a l’estadi de Son Moix enfront un fluix Alcorcón que segueix en línia descendent. Els balears no tardarien en avançar-se, ja que al minut 2 de partit Aridai Cabrera marcaria el primer gol i al minut 20 el nou reforç vermell Ante Budimir marcaria el segon gol de penal per fer arribar amb ventatja al descans a l’equip de Vicente Moreno. El partit finalment acabaria amb victòria del Mallorca, que ja es situa setè a un punt del play-off. Per la seva banda, l’Alcorcón de Parralo, tot i la derrota, segueix una jornada més a la zona de play-off d’ascens.

Oviedo 2-1 Cádiz

Els asturians aconseguirien una important victòria enfront un rival directe com ho és el Cádiz d’Álvaro Cervera. Els nois d’Anquela s’avançarien al minut 13 amb un gol de Carlos Fernández però al fil del descans Darwin Machís s’estrenaria com a jugador cadista amb el gol de l’empat al 42. Tot semblava que acabaria amb taules al marcador per arribar al descans, però dos minuts després Johannesson tornaria a avançar l’Oviedo per finalitzar el primer temps guanyant. El partit acabaria amb el mateix marcador, que permet a l’Oviedo situar-se per damunt dels andalusos i a 2 punts de la zona de play-off. El Cádiz després de la derrota, a 3 punts.

Osasuna 1-0 Granada

El líder de LaLiga1|2|3 perdria a l’estadi d’El Sadar enfront un Osasuna imparable que aconseguiria doblegar a un fluix Granada. El partit seria molt disputat entre navarresos i andalusos, però al minut 78 Rubén García donaria avantatge a l’equip d’Arrasate, aconseguint finalment la victòria que permet a l’Osasuna col·locar-se tercer empatat amb el segon i primer classificat, el Granada.

Extremadura 0-3 Sporting

L’Extremadura segueix pagant cara la venda del seu davanter estrella Enric Gallego amb una nova derrota enfront l’Sporting de José Alberto, que aconseguiria la victòria al Francisco de la Hera gràcies als gols del nou jugador roig-i-blanc Aitor García al minut 66 i al doblet de Djurdjevic en els darrers minuts del duel entre extremenys i asturians. L’Sporting, gràcies a la victòria a Almendralejo, es situa a 5 punts de la zona de play-off mentre que l’Extremadura de Rodri seguirà una jornada més a la zona de descens a 3 punts de la salvació.

Las Palmas 1-1 Zaragoza

El Zaragoza aconseguiria treure un punt a l’estadi de Gran Canaria gràcies al gol de l’ex jugador grana Álvaro Vázquez. El partit, però, començaria favorable a l’equip canari quan un altre ex jugador grana, Rubén Castro, marcaria al minut 15 per avançar al conjunt illenc. El partit seguiria amb la mateixa dinàmica fins que a l’últim minut de la primera part Álvaro Vázquez marcaria el gol de l’empat pels aragonesos, que aconseguirien finalment empatar enfront un Las Palmas que segueix generant dubtes i que queda a 8 punts del play-off. Per la seva banda, el Zaragoza amb l’empat segueix escalant posicions i allunyant-se del descens.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...