Novament clatellot

No hi ha manera, ja no de guanyar, sinó de jugar dos partits mínimament correctes. A Madrid vam fer un Sant Tornem-hi al negativisme.

El joc del Nàstic fa més baixades i pujades que el Dragon Khan de Port Aventura. El “Martinisme” comença a fer aigües. Ja portem uns quants partits en els que les alineacions d’Enrique Martín son per llogar-hi cadires. Per exemple, posant a l’equip inicial a Barrada. Sincerament, fent-lo jugar no li ha fet cap bé al jugador (criticat a dojo) ni a l’equip, que el va fer anar coix. Després aguantar a Fali amb la targeta groga; saben que és un jugador de sang calenta i que calia canviar-lo sí o sí. Doncs res d’això: segona targeta i al carrer. Apa! novament amb 10 jugadors, suma i segueix. Cardem pena de la grossa.

En fi, avís per a navegants. Cal que Martín estigui un xic més despert a l’hora de fer les alineacions i en els canvis quan convé, i no deixar-ho tot a aquests màsters de positivisme, en pla coaching que ens fot a les seves rodes de premsa.

Ara mateix crec que aquesta mini concentració li anirà bé al Nàstic per fer pinya. Que els nous vagin agafant els mecanismes tàctics i la forma física.

Dels nous de dissabte em van agradar Palanca (reconec que no era dels partidaris del seu retorn) i Cotán, que van donar un altre aire i cert criteri a un equip desdibuixat. Ara totes les pregàries dels nastiquers per trobar gol van dirigides a Kanté, l’únic referent en atac que no ha debutat; a Sadik se li veuen maneres però el pobre va més perdut que un pop en un garatge, i si no li arriben pilotes encara ho té més fumut per demostrar quelcom. Del possible crack cedit pel Barça ja no vull gastar ni una lletra. Vergonyeta.

Resumint: de les darreres finals on podíem sucar quelcom sols hem rascat amb el Córdoba i un puntet davant Las Palmas, tots dos a casa. A fora la mala imatge de l’equip és notable, i ara al lloro amb el calendari que ens ve a sobre: Tourmalet, Alpe d’Huez i l’Angliru junts…mare meva! I el Reus, ja out i amb tres partits menys encara seguiria davant nostre. Sembla un acudit.

Vull ser positiu i fins que matemàticament no siguem equip de Segona B cal anar a morir, però certament a hores d’ara l’equip no dóna la sensació de poder seguir un any més a la categoria d’argent.

Viqueira i Deus al carrer amb un Lugo no gaire fi i que comença a apropar-se als llocs de descens, cosa que ja ens va bé (tot sigui dit). Com més siguem al pou més riurem i, personalment, crec que més d’un equip en aquesta segona volta farà perla.

Tema a part és el tracte dels jugadors amb l’afició. Ja hem viscut situacions no gaire adients aquesta temporada; ara em ve al cap el show de Javi Jiménez en un acte promocional. Aquesta vegada es tracta de Luis Suárez: molta lluita, molt córrer, però no fot un gol ni a l’arc de Sant Martí, i encarant-se amb un seguidor grana (que per cert, us mereixeu un monument els que vau anar a Majadahonda: viatge, castanyot de partit i amb un fred de pebrots, però allí donant el callo…olé tú!).
Crec que algú els hi hauria de donar un avís a més d’un projecte de figura de pessebre que tenim a l’equip.

La propera jornada, al no jugar el Nàstic, és per estar pendent de la resta d’equips que estan al pou o al llindar del descens, esperant que perdin els màxims possibles i que el miracle es produeixi en aquestes properes jornades. Molt fumut tot plegat, però som el Nàstic i coses més complicades hem viscut.

Apa, família. Fins el proper dimarts, una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...