El valencià creu que la permanència encara és possible

Fali demana disculpes per la seva expulsió: “Estic enfonsat”

Rafael Giménez Jarque ha comparegut aquest dimarts al matí a la sala de premsa del Nou Estadi per llençar un missatge als aficionats granes.

Fali ha demanat públicament disculpes per la seva expulsió en el darrer partit contra el Rayo Majadahonda, la segona vermella consecutiva en els dos darrers partits que ha disputat.

El migcampista ha assegurat que està molt fastiguejat i enfonsat. “Vull demanar disculpes a l’afició, al club i als companys. Estic enfonsat, els meus companys ho saben i a mi m’afecten aquestes coses, sobretot quan ens juguem el que ens estem jugant”.

“Estic passant uns dies molt dolents perquè ens estem jugant la vida. La veritat és que en aquella jugada no hauria d’haver posat el peu, però estem dins del camp a mil revolucions i en aquell moment no penso”.

El ‘4’ grana també ha volgut insistir en l’expulsió directa que va veure a Elx: “En cap moment vaig dir res a l’àrbitre”.

“No vull passar d’heroi a traïdor, hi segueixo sent. Li he donat molt a aquest club i donaré la vida per canviar aquesta situació. No puc ajudar als meus companys contra el Deportivo però toca treballar per intentar-los ajudar contra el Cádiz. No tornarà a passar, són jugades puntuals i en aquesta concreta no vaig pensar”, afirmava Fali.

El valencià segueix sent optimista pel que fa a les possibilitats de l’equip d’aconseguir la salvació: “Cal seguir confiant en aquest equip malgrat que les coses es vegin negres. El futbol és tant bonic que quan estàs malament un partit t’ho torna a capgirar tot. Queden molts punts i cal seguir fins al final, això es pot treure segur. Aquest equip, juntament amb l’afició, pot donar-li la volta a la situació”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here