Hi realitzarà un mini-stage de tres dies

L’equip es ‘refugiarà’ al País Valencià durant aquesta setmana de descans

El Nàstic torna a la feina aquest proper dimarts al matí. Els granes disposen de pràcticament dues setmanes per preparar el proper partit de lliga al camp del Deportivo, tenint en compte que aquest proper cap de setmana s’hauria d’haver disputat el derbi amb el Reus al Nou Estadi i que el conjunt del Baix Camp va acabar sent expulsat aquesta anterior setmana de la competició.

Potser per allunyar-se de la pressió i dels pocs ànims que es respiren a Tarragona, el primer equip es dirigirà a Oliva (València) el dimarts a la tarda. Allà hi realitzarà un mini-stage de preparació que durarà fins el proper divendres.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here