Esperança, til·la i paciència

Seguim acumulant derrotes. Sembla que res hagi canviat. Dissabte vam veure un Nàstic odiós i sense idees. El petit raig d’optimisme generat per la bona actuació davant Las Palmas s’esvaí quan l’àrbitre xiulà l’inici del partit. Som incapaços d’aproximar-nos a la porteria rival. La defensa, una de les sustancials millores davant els canaris va tornar a fer aigües recordant-nos perillosament a un passat recent que tant de bo poguéssim oblidar.
Estem enfonsats. Si no hi ha cap miracle en forma de millora de resultats, l’any vinent competirem a la Segona Divisió B.

Malauradament ningú sembla tenir la solució a l’abast per frenar un descens que a hores d’ara sembla inevitable. El paracaigudes d’emergència ens ha fallat. El mercat d’hivern sembla (per ara) insuficient per paliar els paupèrrims resultats aconseguits fins ara.
Potser arribats a aquest punt l’equip ens sorprèn. Potser al veure’s amb un peu i mig a la Segona B, els nostres s’alliberen de la pressió i encadenen una sèrie de resultats positius que fan que ens tornem a enganxar al tren de la permanència. El que hem de tenir tots clar és que la imatge oferta dissabte no es pot repetir. Amb tot el respecte del món el Rayo Majadahonda és un rival fluix. El gol que ens van marcar és d’aquells que entren una vegada de cada cent. Però així és el Nàstic. Quan les coses van malament a la Budallera, sol significar que encara podem empitjorar.

Per cert, que algú li compri una til·la a Fali. La seva expulsió es simptomàtica de l’estat d’ànim en que es troben els integrants de la primera plantilla.
Una autoexpulsió que tallà d’arrel les poques mostres exhibides de voler remuntar el vol. Sincerament ja no se si creure-hi o no. Actualment dubto si el millor que ens pot passar és baixar de categoria i tornar a iniciar un projecte, una base sobre la qual construir el futur del nostre equip. Potser sóc massa ingenu, o no. Qui sap.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...