El caos del Nàstic

Enrique Martín Monreal va tornar a apostar pel seu característic 3-5-2. Els fitxatges realitzats durant el mercat d’hivern feien preveure que el navarrès utilitzaria aquest sistema de forma definitiva. La baixa de Thioune obligava al tècnic grana a avançar la posició de Fali al pivot defensiu. Vist el resultat i el joc, l’aposta no sorgí l’efecte desitjat.
El Nàstic mutà novament a una versió grisa, ineficaç i plana. Una versió que malauradament estem massa acostumats a veure.
Els tres escollits per intentar moure l’engranatge tarragoní foren el mencionat Fali, Imanol García i Abdelaziz Barrada. Aquest últim mereix una menció a part. Faltat de ritme i de forma física, el “7” grana disputà un encontre absolutament per oblidar.
Imanol García, orfe de Thioune es passà la major part del matx corrent per la gespa intentant apagar els focs provocats pel seu company a la medul·lar Fali.
El temperamental Fali no va suplir amb solvència la baixa de Thioune. El senegalès, gràcies al seu físic és capaç d’estirar a l’equip executant una pressió alta i intensa que incomoda als equips contraris. Amb la pilota als peus el “5” del Nàstic aporta la pausa i la calma necessària per arribar a la zona de tres quarts en les millors condicions possibles.
Com bé ja s’ha dit anteriorment Fali no assolí adequadament aquesta tasca. Desendreçat en la pressió, caòtic en la passada i sobretot excessivament revolucionat, acabà el partit sent expulsat meritòriament. Dues expulsions en els darrers dos encontres figuraran ara en el currículum del centrecampista valencià.
Enrique Martín ha de posar èmfasi en aquest aspecte. Tenir el control dels partits és clau per a subsistir en aquesta categoria. Els tarragonins no són un equip ben dotat tècnicament, per tant el ritme alt imprès per Fali, unit a la poca adaptació mostrada fins ara de Berat Sadik, convertien el matx de dissabte en un escenari díficilment aprofitable pels interessos visitants.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...