L’1×1 del Rayo Majadahonda-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 24 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (4): Desafortunat. El porter grana va tenir massa feina durant els primers minuts de partit. Va errar en el gol local.

Mikel Villanueva (3): Superat. Va perdre constantment l’esquena en un encontre on no s’hi va trobar mai còmode.

Fabián Noguera (4): Invisible. El nou defensor grana estigué a l’alçada de la trista actuació dels seus companys. Va cometre els mateixos errors que el seu company Mikel Villanueva.

Salva Ferrer (5): Desesperat. Tot i ser el millor de la línia defensiva, va mostrar-se incòmode amb la pilota als peus i es va veure superat per la situació.

Abraham Minero (4): Horitzontal. Correcte en tasques defensives però incapaç de generar res positiu pel seu carril. S’espera més d’ell.

Fali (1): Lamentable. El “4” grana va tornar a la medul·lar després dels dos partits de sanció. Perdut, sense idees, lent i erroni en la passada, va disputar un dels seus pitjors partits amb la samarreta tarragonina. Va posar la cirereta del seu esperpèntic partit amb una expulsió infantil.

Imanol García (4): Incògnita. El navarrès va córrer per tot el camp sense tenir clar quina era la seva tasca principal al matx. Necessita a Thioune.

Pipa (6): Intermitent. La seva velocitat ajudà a que l’equip s’estirés en certs moments del partit. Tot i així és incapaç de desbordar si no disposa d’espais.

Abdelaziz Barrada (2): Lent. Pèssim partit del migcampista grana. Lent en l’execució i espès en presa de decisions no hauria d’haver saltat d’inici a la gespa de l’estadi madrileny. El seu estat de forma física és absolutament preocupant.

Berat Sadik (4): Perdut. Partit pobre del davanter del Nàstic, que no tingué una sola oportunitat clara de gol. Li costa associar-se amb la resta dels seus companys. La seva manca de comunicació és preocupant. Actualment es troba a un ritme diferent.

Luis Suárez (6): Agressiu. Autèntic desgast físic del colombià que després de la retirada de Sadik es va trobar massa sol a la punta d’atac. Bon esforç l’efectuat pressionant als rivals però sense premi.

Miguel Palanca (6): Necessari. El tarragoní va destapar-se com una peça fonamental per aquest equip. La seva capacitat per aguantar la pilota oxigena als seus i aporta una calma que ajuda a la presa de decisions. Va anar de més a menys a mesura que passaven els minuts.

Brugui (5): Correcte. Va actuar com a carriler esquerre i ho va fer amb bastant solvència. La seva qualitat individual li permet conduir l’esfèrica i desequilibrar mínimament. Li falta potència física per arribar a la línia de fons.

Antonio Cotán (5): Fi. Tot i no brillar en excès va deixar mostres de qualitat evidents. Pel su cap passa molt de futbol i clarividència en la passada. No era el millor dia per debutar. Es va trobar envoltat de futbolistes amb poca capacitat creativa.

Enrique Martín (4): Desencertat. L’elecció de l’onze inicial no va ser la correcta. El navarrès descompensà als seus alineant un centre del camp sense pausa ni criteri. L’expulsió de Fali i la retirada del camp d’una referència en atac condemnaren el resultat final.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here